Joe Biden leidt in drie belangrijke staten die Trump in 2016 won in nieuwe CNN-peilingen

Trump won these key states in 2016. Now, he's losing them
In Florida (51% Biden tot 46% voor president Donald Trump) en Arizona (49% Biden tot 45% Trump) breken geregistreerde kiezers in het voordeel van Biden door marges met één cijfer, terwijl in Michigan de voorsprong van Biden 52% tot 40 bedraagt %, overeenkomend met het nationale gemiddelde voor de presidentiële race volgens de meest recente CNN Poll of Polls.

Trump droeg alle drie de staten in 2016, met zijn smalste overwinning in een staat uit Michigan, die hij met slechts 10.704 stemmen behaalde. De resultaten van de peiling zijn onder de geregistreerde kiezers, maar als we alleen kijken naar degenen die zeggen dat ze waarschijnlijk zullen stemmen bij de verkiezingen van dit najaar, blijft de steun voor de twee kandidaten ongeveer hetzelfde.

Bijna alle recente hoogwaardige peilingen uit Florida en Michigan hebben Biden daar een voorsprong gegeven, terwijl er in Arizona een mix is ​​van Biden-leads en resultaten binnen de foutmarge van elke peiling. De nieuwe CNN-peiling in Arizona laat Biden nipt buiten de foutenmarge van de peiling zien. De opiniepeiling van Quinnipiac University in Florida, die eind vorige week werd gepubliceerd, toonde aan dat Biden daar een dubbele voorsprong had, groter dan de meeste andere onderzoeken hebben gevonden.

Maar het is vermeldenswaard dat de recente peilingen in Florida redelijk consistent zijn geweest over het niveau van steun van Biden in de staat (Quinnipiac koppelde het aan 51%, hetzelfde als de nieuwe CNN-peiling, terwijl CBS News op 48% belandde, en Fox News plaatste het 49 %), met grotere variatie in steun voor de president (46% in de nieuwe CNN-peiling, 42% in CBS News, 40% in Fox News en 38% in de Quinnipiac-peiling).

In alle drie de staten zijn de goedkeuringsclassificaties van Trump in het algemeen, voor het aanpakken van de coronavirusuitbraak en voor het aanpakken van raciale ongelijkheid in de VS onder water. Er is enige variatie in de algemene goedkeuringsscore van de president, met een afkeuring van 57% in Michigan, 54% in Arizona en 51% in Florida.

Maar wat betreft coronavirus en raciale ongelijkheid, twee kwesties die de afgelopen maanden het nationale gesprek hebben gedomineerd, bedraagt ​​de afkeuring van Trump in alle drie de staten ongeveer 60%. Bij de uitbraak van het coronavirus keurt 60% af in Arizona, 59% in Michigan en 57% in Florida. Wat raciale ongelijkheid in de VS betreft, keurt 59% af in zowel Arizona als Michigan, 57% in Florida.

De resultaten suggereren dat de president in alle drie staten een betere basis zou kunnen hebben als de focus van het land op de economie zou verschuiven: in Arizona en Florida beoordelen de meerderheid de president positief voor zijn omgang met de economie (52% keurt goed in elke staat). Michiganders zijn ongeveer gelijk verdeeld (47% keurt goed en 49% keurt het af).

READ  De FBI wil gratis coronavirusvaccins weggeven

Maar er is weinig dat erop wijst dat een dergelijke verschuiving in de nabije toekomst zal plaatsvinden. In Arizona en Florida, beide gebieden waar de coronavirusinfecties zich de afgelopen weken snel hebben verspreid, geloven de meerderheid (57% in Arizona, 64% in Florida) dat de ergste uitbraak nog moet komen. In beide staten zijn meer dan 7 op de 10 kiezers die zeggen dat het ergste Biden voor is, terug voor president. In Michigan zegt een kleine meerderheid dat het ergste achter de rug is (51%).

De democratische gouverneur van Michigan, Gretchen Whitmer, die in het openbaar met Trump in botsing is gekomen over haar reactie op het coronavirus, verdient hoge cijfers van inwoners van haar staat voor haar behandeling van het virus, waarbij 69% zegt dat ze denkt dat ze er alles aan doet om het te bestrijden . De Republikeinse gouverneurs van Arizona en Florida worden door hun kiezers niet zo gezien: 66% zegt dat gouverneur Doug Ducey van Arizona meer zou kunnen doen om de uitbraak te bestrijden, en 63% zegt hetzelfde over gouverneur van Florida, Ron DeSantis.

Zowel Biden als Trump hebben betoogd dat ze de betere keuze zijn voor de veiligheid van Amerikanen, waarbij de campagne van Trump zich concentreerde op een bericht van orde en orde en de campagne van Biden beweerde dat Trump de bal op het coronavirus heeft laten vallen, wat het leven van Amerikanen kost. Op de vraag welke kandidaat “Amerikanen zou beschermen tegen schade”, kozen de kiezers in Michigan voor Biden, 52% tot 43%. In Arizona zijn ze gelijk verdeeld, 47% voor elk. En in Florida kiezen ze voor Trump, 51% tot 46%.

READ  Darksiders-ontwikkelaars nemen de controle terug en stoppen de online verkoop van RPG Wayfinder

In alle drie de staten wordt Biden vaker als eerlijk en betrouwbaar gezien dan Trump, maar iets minder dan 1 op de 10 in elke staat zegt dat die beschrijving op geen van beide kandidaten van toepassing is.

Het voordeel van Biden in alle drie de staten is grotendeels te danken aan zijn voorsprong bij vrouwen. Hij verdient de steun van 61% van de vrouwen in Michigan, 56% in Arizona en 53% in Florida. De verschillen in de manier waarop vrouwen in verschillende staten stemmen, zijn grotendeels te wijten aan verschillen in steun onder blanke vrouwen. In Michigan heeft Biden 57% van de blanke vrouwen tot 36% van Trump. In Arizona splitsten ze gelijkmatiger, 50% voor Biden tot 46% voor Trump. En in Florida leidt Trump onder blanke vrouwen, 55% tot Biden’s 42%. Biden heeft brede leads onder gekleurde vrouwen in alle drie de staten.

Dat verschil tussen blanke vrouwen in Michigan en die in Arizona en Florida komt ook vrij sterk naar voren op de vraag welke kandidaat Amerikanen zou beschermen. Terwijl blanke vrouwen in alle drie staten vaker zeggen dan blanke mannen om te zeggen dat Biden hen zou beschermen, hebben ze in Michigan 18 punten meer kans om dat te doen, terwijl die kloof vijf punten is in Florida en zes punten in Arizona.

Nu de pandemie woedt, zijn de meningen van kiezers over hoe zij in de herfst het liefst stemmen, verdeeld per partij, waarbij democraten vaker de voorkeur geven aan stemmen per post of vroeg en Republikeinen vaker voor persoonlijk verkiezingsdag stemmen.

READ  Pyjama Juri, AKI, oneindig haar, Super Saiyan Goku en meer geweldige pixelart-versies van Hien-vechtgamekarakters

Dat betekent dat de voorkeuren voor het stemmen per e-mail in plaats van persoonlijk persoonlijk sterker zijn onder de supporters van Biden dan de supporters van Trump. In Arizona zegt 78% van de Biden-supporters dat ze liever per post stemmen, vergeleken met 43% van de Trump-supporters. In Florida zou 59% van de Biden-supporters liever mail-stembiljetten uitbrengen versus 19% van de Trump-supporters. En in Michigan zegt 67% van de Biden-supporters dat ze liever per post stemmen dan 22% van de Trump-supporters.

Hoewel de meeste stemmen in de afgelopen verkiezingen in Arizona en Florida vervroegd of afwezig zijn, suggereert de peiling dat in Michigan, waar de afgelopen jaren ongeveer een kwart van de stemmen doorgaans afwezig is, de post-in-stemming aanzienlijk kan stijgen. Bijna de helft van de kiezers in Michigan, 47%, geeft aan liever per e-mail te stemmen met een afwezige stemming, en nog eens 6% zou de mogelijkheid willen hebben om vroeg in de persoon te stemmen.

De Democratische kandidaten hebben volgens de peilingen leiding in de senaatsraces in zowel Arizona als Michigan. In Michigan staat de zittende democraat Gary Peters bovenaan de Republikein John James met 54% tot 38%. In Arizona leidt de democratische uitdager Mark Kelly de Republikeinse senator Martha McSally met 50% tot 43%.

Deze CNN-peilingen werden telefonisch uitgevoerd door SSRS van 18 tot en met 24 juli onder willekeurige steekproeven van volwassenen die in Arizona, Florida in Michigan wonen. In elke staat hebben de resultaten voor de steekproef van volwassenen een marge van steekproeffout van plus of min 3,6 procentpunten, het is 3,8 punten voor de subsets van geregistreerde kiezers in elke staat. Er zijn interviews gehouden met 1002 volwassenen, waaronder 873 geregistreerde kiezers, in Arizona, 1005 volwassenen, waaronder 880 geregistreerde kiezers in Florida, en 1003 volwassenen, waaronder 927 geregistreerde kiezers, in Michigan.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *