Twitter kiest Danny DeVito als een verdediger; ondersteun het met wat hilarische, briljante redeneringen

Twitter kiest Danny DeVito als een verdediger; ondersteun het met wat hilarische, briljante redeneringen

Danny DeVitoInstagram

De obsessie rond Danny DeVito lijkt nog lang niet te verdwijnen, meer nog in 2020. Na in de trends te zijn geweest voor verschillende virale inhoud, memes en gifs; de man is terug, strutting het op Twitter en hoe! De rage en populariteit rond de Matilda-acteur bereikt belachelijke hoogten, één tweet tegelijk. Met het laatste voorbeeld van dat de wereld wakker wordt met de trend van Danny Devito!

De vraag waarmee het allemaal begon!

Het begon blijkbaar toen een zekere Jules (@Julian_Epp) een vraag stelde over beroemdheden (waaronder Kermit) en vroeg welke twee de Twitterati zou kiezen om hen te verdedigen? Wat snel gebeurde, was vrijwel onverwacht! Alle kansen verslaan en enkele voor de hand liggende keuzes maken; de meerderheid ging met de cultsensatie – Danny! Het kan waarschijnlijk de nostalgie en het ‘coole’ karakter van de ervaren acteur zijn die ertoe heeft bijgedragen dat hij vaker in de trends is dan niet.

Hoe interessant de vraag ook was, de antwoorden en de geweldige logica die binnenkwamen waren even grappig en briljant. Laten we er een paar bekijken.

De antwoorden die hem trending maakten!

Tovenaar SupMeme had een interessante kijk, “30 Danny DeVitos en 2 Dwayne The Rock Johnsons. Sta me toe het uit te leggen. Bernie is behoorlijk oud, The Rocks kan ze aan. Ellen is geen vechter, ze is standaard down. De Don Cheadles zouden blijken te zijn een probleem, maar met de enorme hoeveelheid DeVitos konden ze ze aan. ” (sic)

Jon Sprague redeneerde, “the rock and danny. kermit is letterlijk een poppengebeurtenis als er 50 van hem zijn, ellen is een elf wannabe dus shes niets, john kan een kans maken maar niet tegen de dannies, don is jong maar niet fit genoeg om ertegen op te staan de rots, berrnie is oud oud (haat het om het te zeggen, maar het is waar) “(sic)

READ  Wie heeft er een beetje WWII-tactiek? Het tweede front wordt deze week vrijgegeven

De ninja van twijfelachtige ethiek ging een stap verder en zei: “Dit gevecht is echt gebeurd

Daarom is er één Rock en één Danny. “(Sic)

Joe William Bowles II had ook een solide redenering en zei: “2 Rocks en 30 Devitos

15 Bernies zou de rijken de schuld geven

1 Ellen Kon niets doen zonder dat iemand zich in een doos verstopte om eruit te springen en iemand te pesten

7 Cheadles is leerlijnen

5 Papas aten te veel

50 Kermits afgeleid door een Miss Piggy

12 Nathans 10 Ninjas Gezicht met tranen van vreugde Gezicht met tranen van vreugde Serieus? Gezicht met tranen van vreugde “(sic)

Eric – Generaal van nergens belangrijk – Allen zei, “2.5 Danny Devitos kon een nucleaire explosie stoppen. Met 30 van hen aan mijn zijde kon ik alle tijd en ruimte veroveren. De 50 Kermits konden hun tijd besteden aan tv kijken en ruzie maken over wie van hen het zou breken Miss Piggy dat ze zijn gekloond. ‘

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *