Joe Biden’s voorsprong op Donald Trump wordt kleiner in een nieuwe nationale peiling

Joe Biden

Joe Biden.

Volgens een nieuwe nationale peiling is de leiding van Joe Bidens ten opzichte van president Donald Trump sinds vorige maand afgenomen.

Biden leidt Trump met slechts 4 punten, met de voormalige vice-president op 50 procent en de laatste op 46 procent.

Dit markeert een belangrijke verschuiving sinds de peiling voor het laatst in juni werd gehouden, toen Biden Trump met 14 punten leidde met 55 procent en de president met 41.

De beweging in de peiling onder kiezers concentreert zich onder mannen, die in juni ongeveer gelijk verdeeld waren, maar die nu Trump steunen boven Biden 56 tot 40 procent, en kiezers tussen de 35 en 64 jaar, die nu naar Trump neigen maar leunden volgens CNN in juni richting Biden.

Kiezers die zeiden dat ze Trump steunen, zullen eerder zeggen dat ze misschien van gedachten veranderen.

Twaalf procent van de kiezers die zeiden Trump te steunen, zei dat ze van gedachten zouden veranderen vóór de verkiezingsdag, maar slechts 7 procent van de Biden-aanhangers zei hetzelfde, op basis van de peiling.

De resultaten van de nationale enquête komen vlak voor de Democratische Nationale Conventie, die maandag begint, meldde The Hill News.

Een reeks democraten zal spreken als onderdeel van de virtuele programmering om Biden een boost te geven, aangezien het de benoeming van de partij zal accepteren.

Andere recente peilingen, waaronder een NBC News-Wall Street Journal-peiling die eerder op zondag werd vrijgegeven, hebben Biden gevonden met een grotere voorsprong op Trump.

Recente peilingen van belangrijke staten op het slagveld hebben ook aangegeven dat Biden een voorsprong heeft op de president.

READ  Fans creëren een petitie om de naam van Longcre Theatre in NYC te hernoemen naar Nick Cordero
Written By
More from Max Mcgee

Yuvraj graaft in Hussain over de NatWest-finale

Voormalig India-batsman Yuvraj Singh rende de geheugensteeg af en herinnerde zich de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *