John Cena ontvoert Seagull-stroom tijdens een intens Overwatch-gevecht

John Cena ontvoert Seagull-stroom tijdens een intens Overwatch-gevecht

gepubliceerd: 2023-08-12 T06:23:17

bijgewerkt: 2023-08-12 T06:23:32

Nu Overwatch 2: Invasion deze week centraal staat, zetten gamers over de hele wereld gretig hun consoles en pc’s aan om een ​​voorproefje te krijgen van hun langverwachte nieuwe PvE-missies. Maar temidden van de opwinding was er één onderbreking die niemand had verwacht – nou ja, behalve misschien John Cena.

Als onderdeel van een uitgebreide voorbereiding op de release van Invasion, speelde Cena de rol van de mysterieuze “Enigma”, waarbij hij spelers cryptische en foutieve berichten stuurde en hun gameplay op subtiele maar onverwachte manieren verstoorde. Maar nu er eindelijk een nieuwe spelmodus beschikbaar is, lijkt het erop dat Cena besloot een stapje verder te gaan.

Artikel gaat verder na aankondiging

Twitch Streamer en voormalig Overwatch League pro “De Meeuw” Hij zit er middenin en leidt zijn teamgenoten op een moeilijke veroveringsmissie.

Net toen hij zijn team verzamelde en riep: “Duwen, duwen!” Kijkers werden begroet met een plotselinge overname van het scherm. In plaats van intense gameplay, vulde Cena’s gezicht het frame als zijn Enigma-personage en zond een nieuw bericht uit naar de Overwatch-community.

De onverwachte onderbreking zei: “De invasie is begonnen. We hebben je nodig om mee te vechten tegen het leger van de Null Sector om Ryo, Göteborg en Toronto te redden. De wereld hangt van jou af, held. Dus deel je meest heroïsche momenten van de Invasion-verhaalmissies op sociale media met #OverwatchInvasion, en moge een artiest je vereeuwigen.” Van Overwatch als de held.”

Tijdens wat leek op een cruciale 30 seconden gameplay voor Seagull en zijn teamgenoten, zetten kijkers in plaats daarvan een Overwatch Invasion-advertentie op.

De eerste reactie van Seagull was van onschatbare waarde. “John Cena uit het niets!” Hoot. En toen besefte hij dat hij schreeuwde: “John Cena, we duwen de vijand naar het hoofd!”

Tegen de tijd dat Cena’s bericht vervaagde, had Seagull het lachen opgegeven. “Het was een ongelukkige timing, dat is zeker.”

Invasion, de nieuwste update van Blizzard voor Overwatch 2, haalde deze week de krantenkoppen. De langverwachte PvE-modus is eindelijk gearriveerd, samen met nieuwe helden en spelmodi, zoals Flashpoint.

Artikel gaat verder na aankondiging

Spelers hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan verhaalmissies die de tradities van Overwatch voortzetten en de vijandige Null Sector bevechten in plaatsen als Rio en Göteborg.

Bekijk voor het laatste nieuws over Overwatch 2 zeker onze pagina hier.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *