Inchecken: de Raygun Lounge van Capitol Hill verandert in een cadeauwinkel om in het spel te blijven

(Afbeelding: Gabrielle Locke)

(Afbeelding: Gabrielle Locke)

Door Gabrielle Locke

“We zijn heropend in een winkeltje met een semi-chagrijnige oude man”, eigenaar Eric Logan vertelt CHS.

We hebben eerder met Logan gesproken de laatste ronde van COVID-19-beperkingen nieuwe beperkingen toegevoegd voor persoonlijk winkelen. Het is mogelijk dat Logan nu een beetje chagrijniger is.

Eric en Amy Logan opende 12 jaar geleden een speciaalzaak op Capitol Hill genaamd Gamma Ray-spellen.

“Mijn vrouw en ik delen een passie voor het creëren en bouwen van intersectionele omgevingen en de oorspronkelijke winkel was voor ons een manier om dat samen te doen,” zei Eric Logan.

Logan en Amy begonnen de behoefte in te zien aan een evenementgerichte ruimte en gingen open Raygun Lounge op E Pine, en uiteindelijk de bedrijven consolideren.

Nu voltooit het spel van het leven een circuit van het bord. De lounge wordt weer een spellenwinkel.

De eerste jaarlijkse POP-upwinkel van Raygun Lounge is nu geopend.


$ 5 / MAAND? ABONNEER EN STEUN LOKAAL NIEUWS: Steun lokale journalistiek die zich toelegt op uw buurt. SCHRIJF JE HIER IN. Word lid om abonnee te worden bij $ 1 / $ 5 / $ 10 per maand om CHS te helpen gemeenschapsnieuws te leveren met GEEN PAYWALL. U kunt zich ook aanmelden voor een eenmalige jaarlijkse betaling.


“We zullen dezelfde verbazingwekkende eclectische, gaming- en popculturele swag en verzamelobjecten verkopen waar we ons op hebben gericht in de originele kleine Gamma Ray Game Store verderop in de straat,” zei Logan. “We verkopen nieuwe en gebruikte games, accessoires, stripspeelgoed en verzamelobjecten die ik zowel bij de groothandel als bij particuliere verzamelaars koop.”

Ondertussen hebben de nieuwste uitdagingen bijgedragen aan een groeiend ongemak voor het bedrijf.

“De winkelomgeving en de wijk Capitol Hill waarin we aanvankelijk opengingen, waren toen allebei al drastisch aan het veranderen, dus we hebben de omgeving die we gecreëerd hebben, ontwikkeld om levensvatbaar te zijn door die veranderingen die uiteindelijk leidden tot een fusion retail / evenement / taverne / play / arcade-ruimte die net begon echt te slagen, wortel te schieten en uit zichzelf uit te breiden toen willekeurige politieke krachten alle bijeenkomsten op korte termijn voor onbepaalde tijd verbood en ik en het sindsdien worstelen om onze plaats in de samenleving en de economie te vinden, “zei Logan .

Maar, geeft hij ook toe, de COVID-19-crisis maakt deel uit van een al langer lopende reeks uitdagingen die als klein bedrijf op Capitol Hill bestaan.

“Toen ik opende in deze buurt waren er tientallen kleine bedrijfjes, het was een echte trekpleister,” zei Logan. “Mensen zouden hier van over de hele wereld komen.”

Dat soort gemiste kansen stapelen zich op.

“Afgelopen maart, de eerste dag van Emerald City Comic-Con, zou het succesvollere weekend worden van het succesvollere kwartaal van het meest succesvolle jaar dat we ooit hebben gehad,” zei Logan.

Tegenwoordig kan hij alleen nog maar uitkijken naar toekomstige dagen en nachten met bier en arcadespellen en zijn best doen om te genieten van het “terug naar zijn roots” door bordspellen te verkopen.

De Raygun Lounge bevindt zich op 501 E Pine. Kijk voor de huidige openingstijden en werkdagen raygunlounge.com waar u ook online kunt winkelen.


$ 5 / MAAND? ABONNEER EN STEUN LOKAAL NIEUWS: Steun lokale journalistiek die zich toelegt op uw buurt. SCHRIJF JE HIER IN. Word lid om abonnee te worden bij $ 1 / $ 5 / $ 10 per maand om CHS te helpen gemeenschapsnieuws te leveren met GEEN PAYWALL. U kunt zich ook aanmelden voor een eenmalige jaarlijkse betaling.


READ  Thema voor Kings vs. Warriors: Life without De'Aaron Fox-game
More from Madison Garrett

3 afhaalrestaurants van The Rockets Game 2 Win en neem een ​​2-0 voorsprong op OKC

De Houston Rockets domineerden Game 1 van hun eerste ronde-serie met de...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *