Download SET ABCD PDF hier

Download SET ABCD PDF hier

MP Conditional Answer Key 2023 wordt binnenkort vrijgegeven op de officiële website van Madhya Pradesh Professional Examinations Board (MPPEB). Controleer de directe downloadlink voor pc MPPEB-antwoordsleutel, vragenblad en andere details hier.Antwoordsleutel parlementaire politieagent 2023

Politieagent MP 2023 Antwoordsleutel: De Madhya Pradesh Vocational Examinations Board (MPPEB) voert het schriftelijke examen uit voor de functie van Constable op 12 augustus 2023 in Lipton, d.w.z. ploeg 1 van 9.30 uur tot 11.30 uur en van 14.30 uur tot 16.30 uur. Lakhs van studenten verschenen in het examen. Deze kandidaten wachten op het antwoordblad van het examen. De politie zal binnenkort de antwoordsleutel vrijgeven op de officiële MPPEB-website.

MP Politieagent Antwoordsleutel 2023

Zodra de antwoordsleutel is vrijgegeven, kunnen kandidaten de PDF van MP Police Constable Answer Key 2023 uit dit artikel downloaden.

MP Politieagent Antwoordsleutel 2023

Madhya Pradesh Vocational Examination Board (MPPEB) heeft vandaag, dwz 12 augustus 2023, op verschillende stations 7411 banen van politieagent en radio-operator gescreend. Kandidaten die hebben deelgenomen aan het MP Police Constable Exam 2023 kunnen de korte details van de MP Police Constable Answer Key 2023 in de onderstaande tabel bekijken.

Antwoordsleutel parlementaire politieagent 2023

georganiseerd door

Madhya Pradesh professionele examencommissie (MPPEB)

Berichten naam

Een politieagent en een radio-operator

Het aantal vacatures

7411

examen niveau

Nationaal

Toepassingsmodus

Verbonden

Datum plaatsvervangend politieonderzoek 2023

12 augustus 2023

aantal overgangen

Ochtend en avond (twee ploegen)

Selectie proces

Geschreven examen

Fysieke geschiktheidstest (PET)

Fysiek gestandaardiseerde test (PST)

Documentverificatie

medische onderzoeken

Officiële website

www.esb.mp.gov.in

READ  Download vandaag nog de digitale seizoenspas voor City Women

Hoe kan ik MP Police Constable Answer Key 2023 downloaden?

Bezoek de officiële website van Madhya Pradesh State Personnel Selection Board (MPESB) esb.mp.gov.in.

Klik op de MP Police Constable Answer Key 2023-link die op de startpagina staat.

MP Police Constable 2023 Answer Key in PDF-formaat verschijnt nu op het scherm.

Download en print het.

Dien tot slot uw klacht in als u bezwaren heeft.

Het is belangrijk op te merken dat kandidaten bezwaar kunnen maken tegen de antwoorden in de officiële antwoordsleutel. Als een kandidaat van mening is dat het antwoord op een bepaalde vraag fout is of dat er een discrepantie is in de antwoordsleutel, kan hij zijn bezwaren indienen via de officiële link van MPPEB. Het bestuur beoordeelt de bezwaren en brengt indien nodig de nodige correcties aan in de antwoordsleutel.

gerelateerde verhalen

MPPEB heeft de officiële datum voor de bekendmaking van de uitslag nog niet bekendgemaakt. Kandidaten wordt echter aangeraden om de officiële website en andere communicatiekanalen in de gaten te houden voor verdere updates over de bekendmaking van de resultaten en de daaropvolgende stadia van het wervingsproces.


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *