Joseph Staten verlaat Xbox en Microsoft

door
Willem D’Angelo
3 uur geleden geplaatst / 483 keer bekeken 14

Joseph Staten, hoofd Creative oneindige uitstraling De originele filmregisseur Hallo Trilogie, verlaat Xbox en Microsoft.

“Hé jongens, ik verlaat Microsoft al”, zei Staten via Twitter. “Ik zal binnenkort meer informatie hebben om te delen, maar voor nu wil ik iedereen bedanken die ik heb X Box Collega’s voor al hun begrip en steun nu ik aan een nieuw avontuur begin.”

Dat laat een woordvoerder van Microsoft weten in een verklaring IGN Hij zei, “We zijn dankbaar voor de bijdragen van Joseph Hallo franchise en Xbox als geheel. We wensen hem het allerbeste in zijn nieuwe avontuur.”

Hij begon in de jaren negentig bij Bungie te werken en was verantwoordelijk voor het schrijven, monteren en regisseren van originele films. Hallo Verdrievoudigen. Hij bleef bij Bungie na hun scheiding van Microsoft, maar vertrok in 2013 en keerde in 2014 terug naar Microsoft om te werken bij Xbox Game Studios Publishing.

In 2020 trad Staten toe tot 343 Industries als leidend bedrijf om te helpen bij de ontwikkeling oneindige uitstraling. In januari van dit jaar werd gemeld dat Staten 343 Industries had verlaten om zich aan te sluiten bij Xbox Game Studios Publishing.


gepassioneerde speler voor het leven, Willem D’Angelo Hij maakte voor het eerst kennis met VGChartz in 2007. Na jarenlang de site te hebben ondersteund, werd hij in 2010 aangenomen als junior analist, werkte hij zich op tot hoofdanalisten in 2012 en nam hij hardwarebeoordelingen over in 2017. Hij heeft zijn betrokkenheid bij VGChartz uitgebreid de gaminggemeenschap door zelf content te produceren Youtube kanaal En Twitch-kanaal. U kunt contact opnemen met de auteur op Twitter @medewerker.

Meer artikelen

READ  Xbox stuurt binnenkort een nieuwe reeks uitnodigingen voor Alpha- en Alpha Skip-Ahead-afleveringen
Written By
More from Vanessa Hale
PS5 versus Xbox-serie X | S. verkoopvergelijking
door William D’Angelo 8 uur geleden geplaatst / 1.380 weergaven 4.000 weergaven...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *