Journalist interviewt ezels om het belang van het dragen van maskers naar huis te drijven

Journalist interviewt ezels om het belang van het dragen van maskers naar huis te drijven

De journalist vroeg een paar ezels waarom ze tijdens de pandemie geen masker in de openbare ruimte hadden gedragen.

New Delhi:

Een journalist in Bihar heeft het internet in tweeën gesplitst met zijn interview met een paar ezels omdat ze onderweg zijn zonder gezichtsmasker tijdens de coronaviruspandemie. De grappige clip werd op grote schaal gedeeld op sociale mediaplatforms, waar hij veel lof kreeg voor zijn nieuwe, effectieve en luchtige benadering om het bewustzijn te verspreiden over het belang van het dragen van een masker om zichzelf te beschermen tegen het nieuwe coronavirus, dat bijna 12 lakh heeft geïnfecteerd mensen in India tot nu toe.

De journalist begint zijn interview door een paar ezels langs de weg te ondervragen waarom ze in de openbare ruimte geen masker hadden gedragen. Vervolgens vraagt ​​hij voorbijgangers om het dier te identificeren dat geen gezichtsmasker had gedragen, waardoor hij langzaam tot het besef kwam dat iedereen die geen masker draagt ​​een ezel is, een dwaas.

Zijn beste grap was voor een oudere man die probeerde zijn gezicht te bedekken met een ‘gamchha’ of sjaal toen hij de camera zag. ‘Oom, je lijkt intelligent. Je hebt geprobeerd je gezicht te bedekken met een gamchha bij het zien van de camera. Moet je jezelf beschermen tegen de camera of het coronavirus?’ vroeg hij terwijl de man antwoordde: coronavirus.

o8p5romo

De journalist vroeg voorbijgangers om te achterhalen wie om hen heen geen gezichtsmasker op had.

Volgens Mayo Clinic zijn gezichtsmaskers misschien geen onfeilbare manier om te voorkomen dat u COVID-19 krijgt, maar ze kunnen de verspreiding helpen vertragen wanneer ze worden gebruikt met andere preventieve maatregelen, zoals veelvuldig handen wassen en sociaal afstand nemen.

Een gezichtsmasker beschermt de neus en mond van de drager tegen contact met druppeltjes, spetters en sprays die ziektekiemen kunnen bevatten, stelt de Mayo Clinic op haar website.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *