Moeder in Delhi bestrijdt ontvoerders, redt vierjarige dochter. Intense video geeft je kippenvel

Mother frees 4-year-old from kidnappers’ clutches in Delhi

Er wordt gezegd dat moeders er alles aan kunnen doen om hun nakomelingen te beschermen tegen gevaren. Wat er ook gebeurt, de liefde en felle bescherming van een moeder voor haar kinderen kan met niets ter wereld worden vergeleken.

De politie van Delhi heeft naar verluidt de zaak gekraakt met behulp van de fiets die ter plaatse is hersteld.

Een schokkende video van twee ontvoerders die een vierjarig meisje in het Shakarpur-gebied in Oost-Delhi proberen te ‘ontvoeren’, is woensdag 22 juli viraal gegaan op sociale media.

De virale video toont de dappere moeder die gewapende ontvoerders vecht om haar dochter te beschermen. Ze probeerde de ontvoerders te vangen, maar ze liepen weg.

In een andere video, die ook viraal ging, toont een man die zijn scooty plaatste om de ontsnappingsroute van ontvoerders te blokkeren. Maar ze wisten te ontsnappen.

Het hele incident werd vastgelegd op cameratoezicht.

De video is in minder dan een uur meer dan 40.000 keer ontvangen. Het ontving meer dan 4.500 likes en meer dan 2.300 retweets.

De politie van Delhi kraakt zaak

Een senior journalist ging naar Twitter om de video’s van het incident met de politie van Delhi te delen. Hij schreef: ‘Een moeder heeft haar vierjarige dochter kunnen redden van de ontvoering op dinsdag uit de klauwen van gewapende ontvoerders in het Shakarpur-gebied in het oosten.’

De politie van Delhi heeft naar verluidt de zaak gekraakt met behulp van de fiets die ter plaatse is hersteld.

READ  Amazon ondersteunt en publiceert de nieuwe Tomb Raider met Crystal Dynamics

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *