Journalist Vikram Joshi beschoten voor dochters in de buurt van Delhi, aanval op cameratoezicht

Ghaziabad: De journalist werd maandag om ongeveer 10.30 uur neergeschoten.

Ghaziabad:

Een journalist werd gisteravond beschoten in Ghaziabad bij Delhi, waarbij delen van de aanval werden vastgelegd op huiveringwekkende CCTV-beelden. Journalist Vikram Joshi reisde op de motor met zijn twee dochters toen een groep mannen hem aanviel en het vuur opende. De journalist liep kogelletsel op aan zijn hoofd en verkeert in kritieke toestand in een privéziekenhuis in de stad.

Vijf personen, waaronder de belangrijkste verdachte die volgens de politie het vuur heeft geopend, zijn gearresteerd. Ze waren allemaal bekend bij de familie van meneer Joshi, zei de politie.

Een camerabeelden van een weg in het Vijay Nagar-gebied van Ghaziabad, waar de aanval plaatsvond, laten zien hoe meneer Joshi met zijn twee dochters fietst.

De fiets kan plotseling zwenken en binnen de kortste keren omsingelt een groep mannen de fiets en begint te trekken en de rijder te slaan. De twee kinderen zijn te zien wegrennen zodra de fiets valt.

Hoewel de opname van de journalist in de video onduidelijk is, kunnen de aanvallers hem naar een auto slepen en hem slaan voordat hij van de plek wegrent.

Terwijl meneer Joshi op de weg ligt, zie je de oudste dochter naar hem toe rennen en huilen, schreeuwend om hulp. Het doodsbange meisje zit naast haar vader op de weg en probeert voertuigen of voorbijgangers te stoppen. Er zijn dan een paar mensen te zien die zich naar de gewonde man haasten.

De aanval vond plaats rond 10.30 uur ’s nachts.

READ  Resident Evil: Welkom bij Easter Eggs in Raccoon City Everywhere

De politie vermoedt dat de aanslag op Vikram Joshi had kunnen plaatsvinden nadat hij onlangs bij de politie had geklaagd dat zijn nichtje werd lastiggevallen door een groep mannen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *