Kalmeer iedereen, Insomniac heeft het gezicht van Mary Jane in Spider-Man 2 niet veranderd

Kalmeer iedereen, Insomniac heeft het gezicht van Mary Jane in Spider-Man 2 niet veranderd

Fans van Insomniac’s Spider-Man-videogames hebben een geschiedenis van raar zijn over minieme en onbeduidende details in games. Deze trend stak deze week bijna weer de kop op nadat een nieuwe trailer voor Spider-Man 2 in première ging op Comic-Con, zoals De fans waren overtuigd dat Insomniac iets drastisch deed om het gezicht van Mary Jane uit het originele spel te veranderen.

Nee dat deden ze niet. Het is hetzelfde gezicht, hetzelfde model en dezelfde actrice. Iedereen rustig aan!

De kwestie werd vandaag op Twitter besproken door Insomniac’s Director, Community and Marketing, James Stephenson, die Zeker naar meerdere de mensen Die MJ is niet veranderd. Haar kapsel is anders in het vervolg en het is heel goed mogelijk dat de verbeterde gezichtsscantechnologie haar model nauwkeuriger heeft gemaakt, maar het is hetzelfde gezicht.

Het goede nieuws is Iedereen lijkt vooruitgang te boeken in het correctieproces. Een thread op de SpidermanPS4-subreddit laat communityleden grotendeels positief reageren op het nieuws, met Een bijzonder actieve antwoordthread Het plezier van de samenleving bespotten door te suggereren “mensen beseffen niet dat ze volledig in de val van Clark Kent zullen trappen”. Ze hebben geen ongelijk!

Wat je ook van de gezichten van iedereen vindt, de nieuwe Spider-Man 2-trailer die gisteren op Comic-Con verscheen, was behoorlijk gaaf. We hebben Venom onder de loep genomen en misschien weten we wie deze keer de gastheer is, hebben we een superniche schurkreferentie ingehaald, hebben we geleerd wat J. Jonah Jameson doet en hebben we een eerste blik geworpen op de geweldige nieuwe Spider-Man 2-themed PS5-console en DualSense-controller.

READ  Gundam Evolution, een gratis te spelen schietspel voor helden, wordt gelanceerd in 2022

Voor meer informatie over Comic-Con en Spider-Man en niet over Spider-Man, bekijk je onze samenvatting van alles wat tot nu toe is aangekondigd.

Rebecca Valentine is een senior verslaggever bij IGN. Je kunt haar vinden op Twitter @medewerker.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *