Ubisoft verwijdert oudere gameraccounts op pc

Ubisoft verwijdert oudere gameraccounts op pc

Wat je moet weten

  • Ubisoft is een grote externe uitgever die Assassins Creed-, Far Cry-, Rainbow Six-games en meer maakt.
  • Een gebruiker plaatste een e-mail van Ubisoft waarin stond dat zijn account was verwijderd omdat het als “te oud” werd beschouwd.
  • Ubisoft Support heeft bevestigd dat de e-mail echt is.
  • Als je account wordt verwijderd, verlies je permanent je games en andere items die aan het account zijn gekoppeld.

Ubisoft is een van de grootste externe uitgevers ter wereld en creëert franchises zoals Far Cry, Assassin’s Creed, Ghost Recon, Rainbow Six en meer. Deze serie wordt geleverd met een groot aantal games die ermee verbonden zijn. Alleen al voor Assassin’s Creed zijn er 12 games die kunnen worden gekocht, waarvan er binnenkort 13 verschijnen. Al deze kunnen worden gekocht of verkregen via de Ubisoft Connect-app voor pc van Ubisoft. Wat als Ubisoft je account verwijdert?

Een Twitter-gebruiker plaatste de volgende e-mailgegevens, We hebben gemerkt dat je je Ubisoft-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres X niet hebt gebruikt. We hebben je inactieve Ubisoft-account tijdelijk opgeschort en zullen deze permanent binnen 30 dagen sluiten in overeenstemming met onze Gebruiksvoorwaarden. Als je je Ubisoft-account wilt behouden, kun je deze voor 17-08-2023 opheffen..

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *