Kamal Nath groter probleem dan COVID-19 in Madhya Pradesh, zegt Shivraj Singh Chouhan

Madhya Pradesh Chief Minister Shivraj Singh Chouhan nam een ​​veeg naar Kamal Nath van het Congres

Bhopal:

Madhya Pradesh Chief Minister Shivraj Singh Chouhan nam vandaag een uithaal naar zijn voormalige tegenhanger en congresleider Kamal Nath als een “groter probleem dan COVID-19”.

“Is Kamal Nath in staat COVID-19 te bestrijden? Hij is een groter probleem in Madhya Pradesh dan COVID-19. We hebben de crisis goed bestreden”, zei Chouhan terwijl hij mensen toesprak na het voltooien van 100 dagen in functie, meldde persbureau ANI.

“We hebben Rs 40.000 crore gestort op de rekeningen van de armen in Madhya Pradesh onder verschillende regelingen. Zal Kamal Nath dit geld inzetten? Kamal Nath had elke openbare welzijnsregeling in de staat stopgezet. We hebben regelingen getroffen om zelfs in deze landen landbouwproducten te kopen.” crisis “, zei de eerste minister.

Chouhan zei dat de voormalige eerste minister tegen boeren loog over schulden. “Kamla Nath betaalde geen verzekeringspremie. Ik betaalde de premie zodra ik de regering vormde en stortte een verzekering van Rs 2990 crore op de rekeningen van de boeren”, zei Chouhan.

De heer Chouhan werd voor de vierde keer Chief Minister net voordat de blokkade van het coronavirus eind maart werd aangekondigd. De congresregering van Kamal Nath was gevallen nadat ze haar meerderheid had verloren. Sindsdien zijn beide verwikkeld in een woordenoorlog te midden van de pandemie van het coronavirus.

Bij de uitbreiding van het kabinet van de heer Chouhan deze week ging de stap duidelijk in het voordeel van Jyotiraditya Scindia, de 49-jarige die in maart met 22 van zijn volgelingen overstapte van het congres naar BJP, wat leidde tot de ineenstorting van de deelstaatregering.

READ  De halve finale van de Peach Bowl CFP was maanden voor de wedstrijd uitverkocht en lang voordat de teams werden beslist - WSB-TV Channel 2

Maar zijn succes is het verkrijgen van de steun van de BJP-topleiding voor 11 ministeriële slaapplaatsen voor zijn assistenten, en heeft een soort rebellie teweeggebracht in de BJP-gelederen.

Waarnemers van de staatspolitiek hebben gespeculeerd over hoe de rivaliteit tussen de heer Chouhan en de heer Scindia zal uitpakken. Tijdens een bijeenkomst om de nieuwkomer te verwelkomen, had de eerste minister hem vergeleken met “Bibhishan” – de broer van Ravaan in Ramayan, die de schuld kreeg omdat hij zich tegen zijn familie had gekeerd.

Met input van ANI

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *