Nintendo Switch krijgt eindelijk een van de beste horrorgames in jaren

Nintendo Switch-, Nintendo Switch Lite- en Nintendo Switch OLED-gebruikers kunnen dankzij de kracht van de cloud eindelijk een van de beste horrorgames in jaren spelen. Horrorspellen zijn niet meer zo populair als vroeger, vooral AAA-horrorspellen. Er zijn echter twee series die het AAA-horrorgenre levend houden; Niets meer vampier hoe dan ook. Het nieuwste deel in de serie, Resident Evil-dorpis al beschikbaar op Nintendo Switch, maar zijn voorganger, Resident Evil 7tot vandaag in ieder geval.

Dit is natuurlijk geweldig nieuws voor Nintendo Switch-fans, aangezien de titel van 2017 een van de beste horrorgames van het afgelopen decennium is. Het is ontwikkeld en uitgegeven door Capcom en heeft de serie ontwikkeld door het naar een first-person en third-person shooter te brengen en heeft de serie ook teruggebracht naar zijn overlevingswortels nadat de latere afleveringen meer horror dan actie waren. Sinds 2018 is de game speelbaar op de Nintendo Switch via een Cloud-versie, maar die versie is pas vandaag weer beschikbaar in het Westen.

Voor degenen die het niet weten: een release in de cloud betekent dat de game niet naar je harde schijf wordt gedownload zoals bij een gewone game, maar dat je deze moet streamen, waarbij de streamingtechnologie zelf een deel van het zware werk doet om de game om op Nintendo Switch te draaien met minder overdrachtswerk. Dit is natuurlijk niet de beste manier om het spel te spelen, maar het is de enige manier op de Nintendo Switch.

Resident evil 7 biologisch gevaar is de volgende hoofdvermelding in de beroemde vampier serie en zet een nieuwe koers uit voor de franchise, aangezien het profiteert van zijn roots en de deur opent naar een werkelijk angstaanjagende horrorervaring”, luidt de officiële beschrijving van de game. Een dramatische nieuwe verschuiving voor de serie naar een first-person view in een fotorealistische stijl mogelijk gemaakt door de nieuwe Capcom RE-aandrijvingEn de Resident Evil 7 biedt een ongekend niveau van onderdompeling dat spannende horror van dichtbij en persoonlijk brengt.”

READ  Breath of the Wild 2 zou eerder worden vrijgegeven dan we dachten

De officiële beschrijving van de game gaat verder: “Stel zich af in het moderne landelijke Amerika en speelt zich af na de dramatische gebeurtenissen in… Resident Evil 6ervaren spelers horror rechtstreeks vanuit een first-person perspectief. Resident Evil 7 Het belichaamt de kenmerkende gameplay-elementen van de serie van verkenning en gespannen sfeer die zo’n twintig jaar geleden voor het eerst ‘survival horror’ bedachten; Tegelijkertijd brengt een volledige update van de gameplay-systemen tegelijkertijd de survivalhorror-ervaring naar een hoger niveau.”

Voor meer Nintendo Switch-verslaggeving en alle Nintendo-verslaggeving in het algemeen, inclusief alles van het laatste nieuws, geruchten en lekken tot de laatste recensies, previews en interviews tot de nieuwste deals, tik je op hier.

Written By
More from Aubrey Mason
De Android-dongle van Google wordt mogelijk ‘Chromecast met Google TV’ genoemd
In de afgelopen maanden uitgelekte weergaven en interne vermeldingen bevestigden vrijwel dat...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *