Kanker neemt actrice Divvya Chouksey; lees haar afscheidsbriefje

Divvya Chouksey

Divya Chouksey is zondag overleden aan kanker.Divya Chouksey Instagram

Actrice Divya Chouksey is op zondag 12 juli overleden aan kanker. Het nieuws van haar dood is bevestigd door haar familieleden en vrienden op hun sociale media-accounts.

“Je wordt erg gemist door je bhaiya @divvyachouksey … je passie, je droom, je doorzetter houding, je positiviteit ten opzichte van onze industrie was ongeëvenaard voor iedereen die ik heb ontmoet, maar misschien had God nog andere plannen met je … Ik weet zeker dat je nu op een betere plek bent en in vrede … je bhaiya houdt van je en zal altijd van je houden. Je zult altijd leven in mijn herinneringen en in mijn hart, “bevestigde acteur Sahil Anand het nieuws met een bericht.

“Mujhe bade dukh ke saath yeh batana padh raha hai ki meri neef Divvya Chouksey ka kanker ki wajah se bohot chhoti si umar mein aaj nidhan ho gaya hai (Het is hartverscheurend om je te vertellen dat mijn neef Divvya Chouksey op zeer jonge leeftijd stierf door kanker) ‘, schreef haar neef Soumya Amish Verma.

Voordat ze haar laatste adem uitblies, schreef de overledene een pijnlijke brief op de socialmediasite, die nu viraal is gegaan. Ze schreef: ‘Woorden kunnen niet volstaan ​​met wat ik wil overbrengen, temeer daar er maanden zijn ondergedoken en gebombardeerd met een overvloed aan berichten. Het wordt tijd dat ik het jullie vertel jongens, ik lig op mijn sterfbed. Het gebeurt niet Ik ben sterk. Wees er weer een leven zonder lijden. Geen vragen alsjeblieft. Alleen god weet hoeveel je voor mij betekent. DC Dag, ‘had ze geschreven.

READ  Nintendo sluit de RPG af waardoor deze 100% onspeelbaar wordt

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *