Clint Frazier baalde over de rol van Yankees die had kunnen zijn

Clint Frazier baalde over de rol van Yankees die had kunnen zijn

Het wachten op Clint Frazier lijkt door te gaan.

Alle tekenen wezen erop dat Frazier vroeg in het reguliere seizoen ruimschoots tijd in het outfield kreeg, waarbij Aaron Judge, Aaron Hicks en Giancarlo Stanton allemaal tijdens blessuretraining te maken kregen met blessures.

Toen kwam de shutdown in maart als gevolg van het coronavirus, en nu de reset van Opening Day nadert, wordt verwacht dat al die outfielders klaar zijn om te spelen.

“Het is frustrerend op het niveau dat ik wist dat mijn speeltijd beperkt zou worden naarmate de wachttijd langer duurde”, ’zei Frazier zondag. “Maar die jongens spelen duidelijk een heel grote rol in ons team. Ik wil spelen, maar ik wil niet dat het ten koste gaat van iemand die geblesseerd is en ik daardoor speel. Ik wil het verdienen. ‘

En dat is bijna onmogelijk als Judge, Hicks en Brett Gardner gezond zijn.

Frazier wordt 26 in september en het is bijna vier jaar geleden dat hij in de handel kwam en Andrew Miller naar de Indianen stuurde. Hij is buitenspel gezet door hersenschudding en andere verwondingen en hoopte in 2020 meer impact te hebben.

“Het is een groot jaar in de zin dat ik het gevoel had dat ik in de lentetraining een goede kans had om te presteren zoals ik vorig jaar deed”, ’zei Frazier. “Ik heb veel … doelen die ik wil bereiken, en natuurlijk is het in 60 wedstrijden moeilijk om dat te doen. Het was een groot moment voor mij in het voorjaar om mogelijk een plekje te hebben – en het is mogelijk weggenomen. Dat is mogelijk niet mogelijk. ”

READ  Game notes: Allen zegt dat de Huskers geen oproepen van de scheidsrechters aannemen; Taylor Brett bounce-spel; Vierde lagere resoluties | Amerikaans voetbal
Clint Frazier
Clint FrazierCharles Wenzelberg / New York Post

Met teams die 30 spelers de eerste twee weken van het seizoen op het roster mochten houden, kon Frazier nog steeds zijn kans krijgen, hoewel hij te maken had met plantaire fasciitis in zijn rechtervoet.

Hij diende als DH in de gesimuleerde wedstrijd van zondag en manager Aaron Boone zei dat hij mogelijk dinsdag weer naar het outfield terugkeert.

Frazier heeft ook veranderingen in zijn lichaam aangebracht.

Hij ging zwaarder het kamp in dan in het verleden en zei dat hij tijdens de lentetraining bleef aankomen en uiteindelijk “15-20 pond” zwaarder werd dan een jaar geleden.

Frazier zei dat hem was verteld dat het extra gewicht mogelijk de gewonde voet heeft veroorzaakt en dat het is verbeterd omdat hij het grootste deel van het gewicht dat hij aanvankelijk had opgelopen, heeft verloren.

“Ik probeerde aan te komen en uiteindelijk denk ik niet dat mijn lichaam het aankon omdat de tweede lente eindigde, ik begon af te vallen,” zei Frazier.

Hij had aanvankelijk gedacht dat het spel zijn spel ten goede zou komen, maar bedacht zich.

“Ik had het gevoel dat ik een beetje harder kon slingeren”, ’zei Frazier. “Ik had het gevoel dat ik meer gewicht achter de bal had en het iets harder raakte, maar ik voelde op sommige gebieden dat het me hinderde. Ik was niet zo snel, dacht ik, in het voorjaar. Het maakte het moeilijker om te gooien zoals ik gewend was te gooien. ‘

Sinds hij het gewicht heeft laten vallen, zegt hij dat hij ‘symptoomvrij’ is.

READ  "Hij kan komend seizoen 79 wedstrijden spelen!" Gareth Bale verdedigt Manchester City-ster Kevin De Bruyne in een tirade over het wedstrijdschema

Boone zei dat hij begrijpt waarom Frazier misschien sterker wilde worden, wijzend op Bryson DeChambeau, de 26-jarige die de PGA Tour stormenderhand heeft afgelegd sinds hij 40 pond spiermassa heeft toegevoegd.

“Veel mensen twijfelden eraan, maar het lijkt te werken”, zei Boone over de fysieke transformatie van DeChambeau. “Ik heb veel vertrouwen in ons kracht- en conditioneringsprogramma. Met Clint zullen we zien wat het juiste nummer voor hem is, maar ik heb het gevoel dat beide [the weight gain and loss] kwam van een werkplek. ‘

Daarom vertrouwt Boone erop dat Frazier bereid is om een ​​bijdrage te leveren, zowel fysiek als mentaal.

“Hij blijft volwassen worden als persoon en als professional,” zei de manager. “Ik heb nooit een probleem gehad met zijn arbeidsethos, maar ik heb het gevoel dat zijn werk in elk opzicht steeds beter en sterker en slimmer werd.”

En dat geldt ook voor zijn werk in het outfield, wat een probleem was.

“Het is niet zo dat we een man nemen die geen goede atleet is en deze verwachtingen heeft,” ’zei Boone. “Dit is een man die de kans heeft om echt goed te zijn vanwege zijn bekwaamheid.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *