Kantoren gesloten, vervoer verboden in Bengalen COVID-insluitingszoneregels

West-Bengalen: het in- en uitstappen in insluitingszones wordt gecontroleerd (Bestand)

Kolkata:

Te midden van een piek in gevallen van coronavirus, heeft Bengalen donderdag vanaf 17.00 uur een strikte afsluiting afgekondigd in opnieuw toegewezen en nieuw uitgebreide insluitingszones in Kolkata en de rest van de staat. Grote delen van Kolkata, een van de zwaarst getroffen door het virus, zullen worden gesloten.

Eerder was de staat onderverdeeld in drie categorieën: getroffen zones, bufferzones en schone zones of ABC. Nu worden getroffen en bufferzones samengevoegd. Morgen zal de regering een bijgewerkte lijst van de nieuw uitgebreide insluitingszones delen.

Alle kantoren – Particulier en overheid – zullen worden gesloten en transport wordt verboden in gesloten zones in de hele staat vanaf donderdag 17.00 uur.

Niet-essentiële activiteiten zijn niet toegestaan. Winkelcentra en industrieën worden gesloten. Gemeenten zijn niet toegestaan ​​en de in- en uitstap in insluitingszones wordt gecontroleerd om de verspreiding van COVID-19 te controleren.

Tot 1 juli telde Kolkata 18 insluitingszones en 1.872 isolatie-eenheden. De lijst wordt herzien en bronnen zeggen dat de naam nu tot 33 is. Het moet worden gemeld.

Van de ongeveer 861 gevallen die maandag door de staat zijn gemeld, registreerde Kolkata er 281.

Bengalen, dat op de achtste plaats staat in de top 10 van zwaarst getroffen staten, heeft bijna 23.000 gevallen van COVID-19 en 779 doden.

Eerder deze week mochten de districtsbesturen handelen volgens de lokale vereisten. Als gevolg. drie gemeentegebieden in het district Malda worden vanaf morgen een week afgesloten. Het gemeentelijk gebied Dalkhola in het district Noord-Dinajpur staat ook op het punt om vanaf morgen volledig te worden afgesloten.

READ  Amazon is een van de beste gratis RPG's ooit

Op verzoek van Chief Minister Mamata Banerjee zijn gisteren vluchten naar Kolkata vanuit hotspot-steden als Mumbai, Delhi, Chennai, Pune, Nagpur en Ahmedabad opgeschort. De opschorting duurt tot 19 juli. De frequentie van treinen uit Mumbai, AHmedabad en Delhi is ook verlaagd van zeven dagen per week naar slechts één keer.

De telling van het coronavirus in India overschreed maandag de zeven lakh-mark. 22.252 nieuwe gevallen en 467 sterfgevallen in de laatste 24 hebben het totale aantal gevallen in het land opgevoerd tot 7.19.665 en het aantal doden tot 20.160. India is het derde zwaarst getroffen land na Rusland in te halen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *