Sidharth Malhotra eert Kargil-held Vikram Batra op zijn 21e sterfdag

Sidharth Malhotra

Acteur Sidharth Malhotra, die binnenkort Kargil-held Vikram Batra op het grote scherm zal spelen, heeft een eerbetoon gebracht aan de martelaar op zijn 21e sterfdag.

Sidharth Malhotra.Varinder Chawla

“Groet aan het Indiase leger voor hun onsterfelijke dienst aan de natie en aan onze Kargil-held #VikramBatra die zijn leven heeft neergelegd, 21 jaar geleden”, twitterde Sidharth dinsdag.

Sidharth brengt het verhaal van Batra tot leven in de film “Shershaah”. De film beschrijft het verhaal van kapitein Vikram Batra, die in 1999 zijn leven voor het land heeft opgeofferd.

Het project is speciaal voor Sidharth. “Als ik de middelen had, zou de Vikram Batra-film door mij zijn geproduceerd, maar omdat hij op zo’n enorme schaal is gemaakt en ik niet goed uitgerust ben (hij produceert het niet). Misschien in de toekomst (hij zal films produceren ), had de acteur “Student van het jaar” eerder aan IANS verteld.

De Kargil-held werd postuum onderscheiden met de Param Vir Chakra, India’s hoogste oorlogstijd dapperheidsprijs.

‘Iedereen kent zijn hero├»sche verhalen uit kranten en artikelen. Als je mensen ontmoet die bij hem, zijn familie hebben gewoond of hem persoonlijk hebben gekend, voel je een enorme druk. Ten eerste hoop je recht te doen aan zijn persoonlijke leven en familie, ‘zei Sidharth.

“Het is iets dat me erg na aan het hart ligt. Het is als een passieproject. Het wordt geregisseerd door Vishnu Varadhan, een productieve regisseur uit het zuiden. Hij maakt zijn Hindi-debuut met deze film”, voegde hij eraan toe.

READ  Er verschijnen meer details over de Lego 2K-racegame
Written By
More from Max Mcgee
Survival Forever Skies-actiegame aangekondigd voor PS5, Xbox-serie en pc
Far From Home, een nieuwe studio met het hoofdkantoor in Wroclaw, Polen,...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *