Kanye West twittert dat hij president is

Kanye West twittert dat hij president is

Dit zou zeker een ‘Late registratie’ zijn.

Kanye West heeft zaterdag op Twitter aangekondigd dat hij kandidaat is voor de president.

‘We moeten de belofte van Amerika nu waarmaken door God te vertrouwen, onze visie te verenigen en onze toekomst op te bouwen. Ik loop voor de president van de Verenigde Staten, “de Rapper uit Chicago tweette met “# 2020VISION.”

De post van West, wiens tweede album de titel ‘Late registratie’ kreeg, leverde binnen een uur meer dan 200.000 likes op.

Maar een run in 2020 zou een vrijwel onmogelijke missie zijn voor de ‘Jesus is King’-artiest en het is niet duidelijk of hij serieus is.

Een ongelooflijk late aankondiging van 4 juli betekent dat West elke deadline voor het indienen van een staat voor de twee grote partijen en bijna alle voorverkiezingen van de staat heeft gemist.

Hij is voorbijgeschoten bij zes deadlines voor het indienen van een staat om zich als onafhankelijke kandidaat te registreren, waaronder een aantal met enkele van de meest electorale stemmen van universiteiten, zoals New York en Texas.

Een ongelooflijk late aankondiging van 4 juli betekent dat West elke deadline voor het indienen van een staat en bijna alle voorverkiezingen van de staat heeft gemist.

Hij zou ook tegen zijn favoriete politicus vechten.

West heeft in de loop van de jaren wat minachting van fans gekregen vanwege zijn ongegeneerde steun aan president Trump en het trots aantrekken van een “Make American Great Again” -hoed bij openbare optredens.

De rapper maakte geen melding van een run in het Witte Huis tijdens een GQ-functie in mei. Nadat hij eerder had gezegd dat hij niet was geregistreerd om te stemmen, verzekerde hij de publicatie dat hij zou uitkomen voor de verkiezingen van 2020.

“Ik ga deze keer zeker stemmen. En we weten op wie ik stem, ‘zei West destijds.

READ  Het is officieel: het online spelen voor 3DS en Wii U eindigt op 8 april 2024

“En de mensen om me heen en de mensen die hun agenda hebben, zullen me niet vertellen dat mijn carrière voorbij zal zijn.

“Want raad eens: ik ben er nog! Jezus is koning was nummer 1! ‘

West suggereerde dat hij blij was met Trump vanwege de staat van onroerend goed.

‘Ik koop onroerend goed. Het is nu beter dan toen Obama aan de macht was ”, vertelde West tegen Will Welch, hoofdredacteur van GQ.

“Ze leren je niet op school over het kopen van onroerend goed. Ze leren je hoe je iemands eigendom kunt worden. “

West lijkt ten minste één stem te hebben veiliggesteld.

‘Je hebt mijn volledige steun!’ zijn vriend, Elon Musk, getweet.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *