Yoenis Cespedes ‘ziet eruit als een monster’

Yoenis Cespedes 'ziet eruit als een monster'

Luis Rojas was optimistisch en Michael Conforto was ronduit uitbundig en lovend over zijn teamgenoot.

Het is nog maar twee dagen voor voorjaarstraining 2.0, maar Yoenis Cespedes gelooft al dat de Mets een grote impact kunnen hebben in dit verkorte seizoen van 60 wedstrijden.

‘Hij ziet eruit als een monster’, zei een glimlachende Conforto zaterdag tijdens een Zoom-oproep vanuit Citi Field. ‘Hij ziet eruit alsof hij gemotiveerd is. Hij ziet eruit alsof hij in vorm is. Ik heb een aantal dingen gezien die hij deed om zich voor te bereiden, een paar video’s van hem die aan het trainen was op zijn boerderij, de man heeft absoluut honger. “

Cespedes, die vorig seizoen en het grootste deel van 2018 meerdere beenblessures miste, nam regelmatig live batting-oefeningen en ving flyballs in het outfield tijdens een verkorte lentetraining. Rojas ontving positieve berichten dat hij aan het sprinten was tijdens de COVID-19-ontslag, wat hoop bood op een terugkeer naar actie. Op vrijdag en zaterdag nam Cespedes zonder beperkingen deel aan lichte trainingen.

Yoenis Cespedes
Yoenis CespedesCorey Sipkin

De eerstejaarsmanager waarschuwde dat er de komende dagen meer tests voor Cespedes zullen zijn, omdat de trainingen in intensiteit toenemen en hij in staat moet zijn om de honken te besturen. Tot dusver zijn er echter veel positieve punten, vooral met de komst van de DH in de National League, waardoor de slagman de kans krijgt om niet fulltime op het veld te spelen.

‘Hij beweegt goed’, zei Rojas. ‘Hij zag er heel goed uit, voetenwerk en ging ook op vliegballen. Hij had een paar lijnaandrijvingen terug, lijnaandrijvingen binnen en dus zag hij er goed uit om van de fungo in positie te komen, dus ik kijk ernaar uit om die progressie van de knuppel te houden om dingen te zien en misschien als we wat live slagbeurten krijgen, kan hij speel daar op verdediging. “

READ  EA's geruchten Iron Man-game wordt vandaag onthuld in Disney's D23 Marvel Showcase [Update]

Het is een tijdje geleden dat de 34-jarige Cespedes voor het laatst voor de Mets speelde, zijn laatste wedstrijd kwam op 20 juli 2018. Sindsdien heeft hij een operatie ondergaan aan elk van zijn hielen en heeft hij enkelfracturen opgelopen bij een ongeval op zijn ranch waarbij een wild zwijn. Nu speelt hij voor een contract, in zijn laatste seizoen van een vierjarig contract van $ 110 miljoen. Als hij gezond is, heeft hij geproduceerd, bereikte hij twee All-Star Games en leidde hij de Mets in zijn eerste twee jaar naar het ‘postseason’ in 2015 en 2016.

Hij zou duidelijk een belangrijke toevoeging zijn aan een al formidabele line-up. Het zou de slagvolgorde van de Mets verdiepen en een potentieel krachtige 3-4-5 van Cespedes, Pete Alonso en Conforto creëren.

‘Hij is gewoon een jongen die je niet bij je hebt,’ zei Conforto. “Ik ben enthousiast dat hij terug is en dat hij zich goed voelt. Hopelijk kan hij doen wat hij het beste voor ons doet en echt de donder met zijn knuppel brengen en geweldige acties in het outfield maken. ”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *