Karnataka SSLC-resultaten 2020-datum: dit is wanneer klasse 10-bestuursexamens worden verklaard

SSLC, Exam, marks card, CBSE

Indiase schoolkinderen bereiden zich voor op hun Central Board of Secondary Education (CBSE)Raveendran / AFP / Getty Images

Karnataka SSLC-studenten hebben reikhalzend uitgekeken naar hun examenresultaten nadat ze ondanks weerstand van de oppositie eindelijk de examens hebben afgelegd. Na lang wachten had de Karnataka Secondary Education Examination Board (KSEEB) besloten om de resultaten van klas 10 op 7 augustus 2020 bekend te maken. Maar het lijkt erop dat SSLC-studenten in Karnataka langer zullen moeten wachten.

Volgens een NDTV-rapport heeft een KSEEB-functionaris gezegd dat de SSLC-resultaten niet op vrijdag zullen worden bekendgemaakt zoals eerder aangekondigd. Het is niet duidelijk waarom de bekendmaking van de resultaten is uitgesteld, maar de exacte datum van de SSLC-resultaten wordt maandag bekendgemaakt. De resultaten worden waarschijnlijk ergens volgende week bekendgemaakt.

“Karnataka SSLC-resultaten worden deze week niet vrijgegeven. Nu worden de resultaten volgende week bekendgemaakt. Een beslissing over de exacte releasedatum zal op maandag worden genomen”, aldus een KSEEB-functionaris. geciteerd zoals gezegd door NDTV.

Karnataka SSLC-examens en resultaten

Representatieve afbeelding voor Karnataka SSLC-resultaat 2019

Representatief beeldFacebook

Ongeveer 8,48,203 (4,48,560 jongens en 3,99,642 meisjes) verschenen voor het SSLC-examen dat werd gehouden te midden van de Covid-19-schrik. Oorspronkelijk was het examen gepland tussen 27 maart en 9 april. De resultaten van de SSLC-examens in 2020 zouden naar verwachting worden uitgesteld omdat leraren moeite hadden om de evaluatiecentra te bereiken. Maar het bord overwon de hindernis.

Op 20 juli vertelde S Suresh Kumar, de minister van primair en secundair onderwijs in Karnataka, dat de SSLC-resultaten in de eerste week van augustus zullen worden bekendgemaakt. Later werd aangekondigd dat de resultaten op 7 augustus bekend zouden worden gemaakt.

Hoe de resultaten van Karnataka SSLC 2020 te controleren?

Stap 1: Klik op de website: http://kseeb.kar.nic.in/Result_stats.asp

Stap 2: Voer uw inloggegevens in zoals rolnummer, zaalkaartnummer

Stap 3: Uw resultaat wordt op het scherm weergegeven

Stap 4: Download het resultatenblad van KAR SSLC

READ  De buitengewoon genereuze show van The Outriders wordt goed gerund
Written By
More from Max Mcgee
Disney’s Dreamlight Valley Toy Story en Lion King-uitbreidingen onthuld
De inhoud van de Disney Dreamlight Valley Toy Story en Lion King-uitbreiding...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *