Katana Zero Dev zegt dat de gratis downloadbare content nu zo groot is dat het “meer op Katana 1.5 lijkt”

Katana Zero Het was een van de beste indiegames van 2019 en sindsdien werkt game-ontwikkelaar Askiisoft aan gratis DLC.

Afgelopen februari werd onthuld hoe de inhoud eruit zal zien Drie keer wat oorspronkelijk was geplandEn nu, in een nieuwe update op de website van het bedrijf, is onthuld dat het “6x” de oorspronkelijk geplande grootte is. Dit is wat u kunt verwachten van deze grote hoeveelheid inhoud:

“Dit is iets meer dan de helft van de grootte van het hoofdspel. Dat betekent meer levels, mechanica, vijanden, bazen en in elkaar grijpende verhaalelementen. Het lijkt minder op DLC en meer op Katana 1.5.”

Ondanks de grootte zal hij nog steeds “thuis” zijn (Met andere woorden: gratis​ Hoewel de ontwikkeling het afgelopen jaar is vertraagd, wordt deze nu weer normaal.

Wat betreft wanneer het zal aankomen, de Schepper – Justin Stander A: Ik heb er nog niet over nagedacht, maar een ding dat is bevestigd, is dat gewoon Meer uitbreiden:

“Het korte antwoord is – ik weet het nog niet. Veel inhoud is voltooid, maar dit is een groot project en ik streef naar hetzelfde niveau van kwaliteit en interesse in het basisspel. En ik doe nog steeds alle programmering en ontwerp zelf. – dit is tenslotte mijn passieproject. Maar maak je geen zorgen. De game vordert in een gezond tempo, het hele ontwikkelingsteam werkt op volle kracht aan de productie! De downloadbare content zal ook niet meer uitbreiden – het plan is klaar en we zijn nu gefocust op het afmaken ervan.

Toen Katana Zero in april 2019 voor het eerst op de Switch arriveerde, werden we geprezen om zijn krachtige, poëtische actiescènes die het verhaal en het gevoel van onberispelijke elegantie overspoelen. Lees hier meer over in onze recensie.

READ  Deze oplossing maakt de instellingen voor meerdere beeldschermen beter op Windows 10

Ben je enthousiast om deze DLC uit te brengen? Heb je dit spel al gespeeld? Laat hieronder een reactie achter.

Written By
More from Lesley Curry

How-to: Forceer herstart iPhone 12, ga naar herstelmodus, DFU-modus en meer [Video]

Buiten de iPhone SE, heeft elke iPhone die Apple tegenwoordig verkoopt een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *