Weekend pc-speldeals: bekijk lentedeals en -specials om samen te spelen

Weekend computerspelshows Hier worden de populairste gamingdeals van over het hele internet elke week op één plek samengebracht voor jouw consumptie. Dus leun achterover, ontspan en blijf bij uw portemonnee.

De Epic Games Store sluit hun line-up voor maart weggeefacties af met Schepsel in de put Als de nieuwste freebie, vindt plaats de val Van vorige week.

Schepsel in de put Komt in de rol van een kerkercrawler die aanwijzingen uit de flipperkast haalt voor zijn gevechts- en puzzelsystemen. Uitgebracht in 2019 en ontwikkeld door de onafhankelijke ontwikkelaar Flight School Studio, gaat het verhaal over jou als een robot die probeert een oude faciliteit opnieuw wakker te schudden.

Het cyberpunk-avonturenspel, dat in april wordt gelanceerd, komt uit de Epic Games Store Tales of the Neon Sea Die vanaf 1 april gratis beschikbaar zal zijn.

Platinum Fanatics-pakket

Deze week presenteerde een fanaat de meest recente Platinum-collectieDit is een eigen promotie-aanbod waarmee je drie games voor $ 9,99, vijf games voor $ 15,99 of zeven games voor $ 19,99 kunt kiezen.

Er zijn momenteel 23 spellen beschikbaar om uit te kiezen, met enkele hoogtepunten Falconeer, Killing Floor 2, The Division, Shadow Tactics: Blades of the Shogun, South Park: The Fractured Butt Whole, Call of Cthulhu, Steep, En de Driehoek: artefacten van kracht.

Het pakket is beschikbaar tot april. Merk op dat de meeste games Steam-toetsen zijn, hoewel Ubisoft-games worden geleverd als Ubisoft Connect-activeringen.

Humble heeft ook een Brandend rubber racepakket Deze week komt dat erbij Absoluut drift Op zijn niveau $ 1, gevolgd door Dirt Rally 2.0, GRIP, En de gemakkelijk In de gemiddelde prijscategorie, die momenteel rond de $ 10 ligt. Het ultieme niveau van $ 12 is waar je het kunt ophalen Trim de race, Vijf DLC-pakketten voor de sim-racer, plus exemplaren van Kartcraft Monster Truck Championship En de NASCAR Heat 5.

Houd er rekening mee dat de winkel StellarisEn de Didalic, En de Digitale curve Collecties van voorgaande weken lopen ook nog.

READ  District 9 Directeur Neill Blomkamp maakt nu een game

Gratis evenementen

Screenshots van de gratis evenementenspellen van deze week

Als je dit weekend wat nieuwe games wilt uitproberen, zijn er momenteel vier games beschikbaar. De eerste is de onlangs uitgebrachte open actiespel Ubisoft Watch Dogs: LegionEn het is tot 28 maart gratis om te spelen op het Ubisoft Connect-platform.

De overige drie titels zijn Steam Weekend Free Events. 4X hit strategiespel Firaxis-spellen Beschaving VI Hoofdinhoud en first person shooter uit de Tweede Wereldoorlog die gevechten met 100 spelers promoot Laat de hel los Momenteel gratis om te spelen Bovendien een casual sportgame Super Mega Baseball 3 Hij begon een gratis evenement van een week dat loopt tot en met 2 april.

Goede deals

De lenteverkoop begint al in verschillende winkels te verschijnen, aangezien Steam dit weekend zijn nieuwste verkoopevenement promoot om de Samen spelen op afstand Voorzien zijn van. Vind de hoogtepunten van deze en nog veel meer hieronder in onze lijst met grote deals dit weekend:

DRM-vrije kwaliteit

De GOG winkel Het is weer een vermelding voor de voorjaarsuitverkoop, met de nieuwste promotie voor DRM-vrije specials tot en met 5 april. Bekijk hieronder enkele hoogtepunten van de meer dan 3.000 beschikbare verkopen:

Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid en prijzen voor sommige deals per regio kunnen verschillen.


Dit is onze keuze uit de pc-gaming-deals van dit weekend, en we hopen dat sommigen van jullie genoeg terughoudendheid hebben om niet steeds toe te voegen aan de steeds groter wordende achterstand. Zoals altijd staat er een overweldigend aantal andere deals klaar op de intranetten en in services waarop je je kunt abonneren als je ze kamt, dus houd je ogen hiervoor open en geniet van een geweldig weekend.

READ  10 videogames voor beginners die altijd al gamer wilden worden

Written By
More from Max Mcgee

Coronavirus verspreidde zich waarschijnlijk al in februari in de Verenigde Staten, suggereert het model

Anthony Fauci, directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *