Het magnetische PDP-oplaadsysteem van de Xbox-serie X / S bereikt een dieptepunt op Amazon voor $ 15 (25% korting)

Amazon biedt nu aan Gaming PDP Xbox Series X / S Ultraslank magnetisch oplaadsysteem voor $ 14,99 met gratis verzending Voor Prime-leden of bij bestellingen van meer dan $ 25. Oorspronkelijk $ 25 en regelmatig meer dan $ 20, het aanbod van vandaag is 25% korting, nieuwe drop op Amazon ooit en het beste dat we kunnen vinden. Officieel gelicentieerde oplaadoplossing voor Xbox Series X / S biedt een eenvoudig magnetisch dockingsysteem dat gamepads op hun plaats houdt. Van daaruit worden de cinelampen automatisch gedimd op basis van de omgevingsomstandigheden, terwijl de LED-indicator op het paneel de huidige oplaadstatus informeert. Geclassificeerd 4+ sterren. Meer details hieronder.

(Update 24-5: 9 uur): Amazon biedt nu aan PowerA MOGA Mobile Gaming Clip voor Xbox draadloze controller op $ 8,99 met gratis verzending Voor Prime-leden of bij bestellingen van meer dan $ 25. Regelmatig $ 15, dat is het op één na beste tarief dat we op Amazon hebben gevolgd en een geweldige tijd om een ​​geweldige clip op te nemen voor Android Xbox-games en meer.

Bij $ 15De vlaggenschipdeal van vandaag is een van de meest betaalbare opties die we kunnen vinden van een betrouwbaar merk van derden. De nieuwste stijl De PowerA Series X is te koop voor $ 20, Bijvoorbeeld, maar u kunt kiezen Play & Charge Kit in $ 13 Voor iets betaalbaars. Ga anders zo lang mogelijk met het magnetische PDP-model.

Nu we het over Xbox hebben, bekijk dan zeker alle aankomende cadeaus voor het 20-jarig jubileum die Microsoft heeft gepland, de nieuwste PowerA Xbox Series X-console en details over het volledig digitale evenement op E3 ​​2021. De nieuwe Series X-consolekleuren van Microsoft zijn hier en daar zijn er geen. Vergeet niet om onze praktische indrukken op de Xbox Series X te bekijken.

READ  Blizzard Arcade Classics is vanaf vandaag beschikbaar voor pc, PS4, Switch en Xbox One

Meer over het magnetische PDP-oplaadsysteem van de Xbox-serie X / S:

  • Magnetische poorten houden de Xbox draadloze controller op zijn plaats voor een perfecte verbinding, elke keer weer
  • Een innovatief, superabsorberend materiaal dat de oplader op zijn plaats houdt
  • Cine-verlichting wordt automatisch gedimd op basis van omgevingslicht, terwijl LED de oplaadstatus aangeeft
  • Werkt met Xbox series x | s en Xbox One
  • Officieel gelicentieerd door Xbox

FTC: We gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. Meer.


Abonneer je op het 9to5Toys YouTube-kanaal om de nieuwste video’s, recensies en meer te krijgen!

Written By
More from Vanessa Hale

Saints vs. Buccaneers: Game Time, TV, Radio, Online Streaming, Mobile en Odds

Maak je klaar voor Saints Wedstrijddag! Zondag: Tampa Bay Buccaneers (0-0) om...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *