Kentucky vs. Auburn: voorspelling, picking, odds, puntverdeling, streak, basketbalspel, waarschuwingstijd, live-uitzending

Het was voor hem een ​​ongekend seizoen van afschuw Kentucky Basketbal, en een andere historische streak staat op het spel op zaterdag, wanneer hij gastheer is van de Wildcats Kastanjebruin In Rob Arena op CBS. De Tigers verloren 18 keer op rij van het VK in Lexington, Kentucky, maar ze betreden die bijeenkomst als underdogs terwijl de Wildcats doorgaan met een van de slechtste seizoenen in de geschiedenis van de show.

Als Auburn haar eerste overwinning in Lexington sinds het seizoen 1987-88 zou behalen, zou ze Sharife Cooper nodig hebben om te bewijzen dat hij de beste eerstejaars op het veld is. Als de 24e speler algemeen in de categorie van 2020, volgens 247Sports Composite, staat hij achter Kentucky Terrence Clarke en Brandon Boston Jr. Maar Cuper is misschien wel de beste nieuwe speler in de SEC sinds hij in januari toestemming kreeg om te spelen.

De Kentucky Junior Student Class van zes mannen stond nationaal op de eerste plaats, maar slaagde er niet in om John Calipari te coachen, die de enthousiaste fanbase in het VK woedend maakte. Dit Britse team heeft al meer wedstrijden verloren dan enig ander tijdens het Calipari-tijdperk in Lexington, en er is genoeg tijd in het seizoen voor deze wilde katten om het 1988-89-team uit te dagen, dat 19 wedstrijden verloor, voor de meeste verliezen in de programma’s van het programma. geschiedenis.

Auburn doorloopt een zelfopgelegd verbod nadat het seizoen is afgelopen en heeft tegen het einde van het seizoen weinig om mee te spelen. Maar het beëindigen van een historisch verlies in Kentucky zou zeker betekenis geven aan een vergeten campagne in het tijdperk van Bruce Pearl in de Plains.

READ  'RHONY' Sonja Morgan pronkt met een lagere facelift en halslift

Jeuk voor verdere analyse van totale hoepels? Luister hieronder en Abonneer u op de Eye on College Basketball-podcast Waar we u verder brengen dan massief hout met insiderinformatie en directe feedback.

Informatie weergeven

  • wanneer: Zaterdag, 13 uur ET
  • Waar: Rupp Arena in Lexington, Kentucky
  • Televisie: CBS | Live uitzending: CBSSports.comEn de CBS Sports-app (vrij)
  • ginder: CBS Sports-app (Apple TV, Roku, Fire TV, Chromecast)

Verhaallijnen

Kastanjebruin: Met een totaal van 11-10 (5-7 SEC) was dit een teleurstellend seizoen door de benchmarks die Pearl had gebouwd voor een voorheen inactief programma. Maar Cooper pompte een flinke dosis entertainment in een vergeten campagne. De 1,80 meter lange doelman scoort gemiddeld 20,2 punten en 8,7 assists per wedstrijd in de tien competities die hij heeft gespeeld en heeft twee nummers bereikt in elke wedstrijd die hij speelde. Cooper’s schotpercentage van slechts 39,6% buiten het veld en slechts 24,4% van zijn 3-punts bereik is niet indrukwekkend, maar zijn vermogen om de vrije worplijn te raken maakte hem een ​​van de meest effectieve spelers in de competitie. Cooper haalt gemiddeld 9,4 vrije worp-pogingen per spel en gaat tot 81,9% daarvan.

Kentucky: Calipari onthulde deze week dat Clark op de achtste plaats stond in het algemeen klassement, maar sinds 26 december niet meer had gespeeld en waarschijnlijk de rest van het seizoen zal missen vanwege een enkelblessure. Maar de afwezigheid van Clark is slechts het begin van Kentucky’s ellende, die grotendeels wordt toegeschreven aan slecht aanvallend spel. Hoewel de Wildcats hun 3-puntsschalen verbeterden tijdens het spelen in de competitie, stonden ze nog steeds op de 10e plaats in de SEC voor het maken van 3-punts-per-game-opnames tijdens teamspel en hadden ze moeite om de armen uit schoten elders te compenseren. Na met 3-0 te zijn begonnen in de SEC-wedstrijden, heeft Kentucky zeven van de laatste acht wedstrijden verloren en heeft de hoop op herstel voor het NCAA-kampioenschap verloren. Op dit punt zou het beschermen van het record 46-2 thuis tegen Auburn op zaterdag een enorme opluchting zijn voor dit team.

READ  De Premier League bevestigt dat het alle wedstrijden op televisie zal uitzenden totdat de fans terugkeren | Eredivisie

Spelvoorspelling, kies

Het feit dat Kentucky een favoriet is in deze game is een teken dat de odds-makers nog steeds de geschiedenis van de serie respecteren en de vermeende feature van Kentucky op het veld. Maar het zou nu duidelijk moeten zijn dat de enorm lage capaciteit Rupp Arena geen enge plek is om te spelen voor andere teams. Wildcats hebben dit seizoen al vijf thuiswedstrijden verloren en Auburn is meer dan in staat om het zesde team te zijn dat dit jaar op de weg in het VK wint. voorspelling: Auburn 78, Kentucky 74

Dus wie wint vandaag elke basketbalwedstrijd op de universiteit? Wie zijn de underdogs die erin slagen om verbazingwekkende opschudding te veroorzaken? Bezoek SportsLine nu voor keuzes voor elke game, allemaal van het onbevooroordeelde model dat elke game 10.000 keer simuleert, En uitvinden.

More from Madison Garrett

De buitengewoon genereuze show van The Outriders wordt goed gerund

Misschien wel het beste teken van de show van Outriders is dat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *