YouTube kijken op Apple Watch

Wist je dat je op je Apple Watch veel meer kunt doen dan alleen je trainingsprestaties en slaap volgen? Je kunt nu YouTube op je Apple Watch bekijken met WatchTube. In dit artikel lees je alles over deze applicatie.

Lees verder na de aankondiging.

WatchTube: de app om YouTube om je pols te krijgen

Met de Apple Watch kun je een heleboel dingen doen; Van sporten met een enorme hoeveelheid data tot het perfect bijhouden van je slaap. Van leestijd tot YouTube kijken. Hé, kijk je films op het kleine scherm om je pols? Ja natuurlijk! Met je Apple Watch is het nu mogelijk om op YouTube te browsen met de WatchTube-app.

Het mooie is dat je je iPhone niet eens in de buurt nodig hebt. Bovendien hoeft u geen moeilijke installaties uit te voeren of uw Apple Watch te “jailbreaken”. U kunt de app gebruiken hoe gaat het Download uit de App Store en begin direct met YouTube kijken op je Apple Watch. De app vereist een Apple Watch met watchOS 6 of hoger.

Zo ziet WatchTube eruit voor je Apple Watch

Hoe voel je je als je het gebruikt? De interface van WatchTube is eigenlijk precies wat je van YouTube gewend bent. Je kunt naar populaire aanbevolen video’s gaan, naar nieuwe video’s zoeken of naar je bibliotheek gaan om video’s te bekijken die je hebt opgeslagen.

READ  Stop met het maken van grijze digitale producten en diensten

In de instellingen kun je ook een specifieke categorie video’s kiezen om op het eerste tabblad te verschijnen. Hier kunt u ook de vertaling of tekstgrootte wijzigen. Zoeken werkt ook vlot. U kunt dicteren of zoeken met behulp van het virtuele toetsenbord (mits u een Engelstalig toetsenbord heeft ingesteld).

Helaas is er geen YouTube-synchronisatie op WatchTube

Wil je niet nadenken en gewoon je nieuwe favoriete films kijken? Dit is helaas wat lastiger. Je kunt je WatchTube-bibliotheek niet aan je YouTube-account koppelen. Omgekeerd worden de video’s die zijn opgeslagen in WatchTube ook niet gesynchroniseerd. Voor dat laatste heeft de app een oplossing. Scan een video met de QR-code en open deze op een ander apparaat.

Als je Apple Watch niet is aangesloten op een oortelefoon of koptelefoon, kun je nog steeds genieten van YouTube-audio via de ingebouwde luidsprekers. Fabrikanten zeggen te werken aan een nieuwe versie die alleen de audio van YouTube-video’s afspeelt, zonder het Apple Watch-scherm aan te hoeven laten. Zo luister je in de toekomst ook naar muziek van YouTube op je smartwatch. Ga je deze app gebruiken?

Meer weten over de apps op je Apple Watch? Bekijk dan onderstaande artikelen. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf u in op onze nieuwsbrief of download onze Sollicitatieik

More from Madison Garrett
Elke dag downloaden 150.000 mensen in El Salvador de Bitcoin-app van de overheid
De Chivo Bitcoin-app uit El Salvador lijkt een enorme hit te worden....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *