Kevin Durant NBA 2K Mobile Game Partnership Info

Nadat tweevoudig NBA-kampioen Kevin Durant het hele NBA-seizoen 2019-2020 buiten spel heeft gestaan ​​om zijn gescheurde achillespees te herstellen, staat hij op de afgrond van zijn langverwachte terugkeer naar het hardhout. Basketbalfans kijken reikhalzend uit naar de dag dat ze weer getuige kunnen zijn van zijn opwindende optredens op het veld, vooral omdat hij op die momenten zal passen in de Brooklyn Nets naast de onhandige vloer-generaal Kyrie Irving. Voordat Durant echter volledig opgesloten raakt in het reguliere seizoen, is de eeuwige All-Star overgeschakeld naar een iets andere onderneming: een eerste in zijn soort samenwerking met NBA 2K.

“Van het spelen van 2K sinds ik 10 of 11 jaar oud was, tot op de cover staan, tot nu een levenslange deal sluiten, het voelt voor mij als een volledig cirkelmoment omdat ik altijd al betrokken wilde zijn. De samenwerking gaat over het veroveren van mezelf en mijn merk door middel van een spel waar ik al sinds mijn kinderjaren van hield. “

Deze samenwerking, gesmeed met de lange termijn in het achterhoofd, vraagt ​​om de ultra-veelzijdige Nets forward om meer te zijn dan zomaar een cover-atleet of een speler om digitaal emmers mee te krijgen – hoewel je deze elementen nog steeds zult zien. Naast zijn team bij Vijfendertig ondernemingen en zijn contentplatform De directiekamerHeeft KD de intentie om de ontwikkeling en creatieve aspecten van de videogame aan te raken, en om samen te werken met 2K-stichtingen voor renovaties van rechtbanken en andere programmering om kansarme jongeren wereldwijd te inspireren. Gevraagd naar het idee om dit partnerschap aan te gaan, zegt Durant: “Van het spelen van 2K sinds ik 10 of 11 jaar oud was, tot op de cover staan, tot nu een levenslange deal doen, het voelt als een volledig cirkelmoment voor mij omdat ik altijd al betrokken willen zijn. De samenwerking gaat over het veroveren van mezelf en mijn merk door middel van een spel waar ik al sinds mijn kinderjaren van hield. ”

READ  HSSC Lab Attendant-acceptatiekaart 2020 vrijgegeven, hier is de directe link om te downloaden

Seizoen 3 van NBA 2K Mobile is onlangs gelanceerd en gamers kunnen nu al de vruchten zien van KD en het werk van zijn team. Vanuit een UI-perspectief heeft het spel nu een bijgewerkte esthetiek en gevoel, en bevat het zelfs nieuwe elementen, zoals de mogelijkheid om nieuwe legendarische spelers te krijgen, waaronder Manu Ginobili en Bill Walton. Je krijgt ook de kans om je 1-tegen-1-vaardigheden te laten zien in het King of the Court-toernooi. Bovendien fungeert de alliantie ook als een cross-promotioneel platform vanuit productstandpunt. In de toekomst zullen we rondes van exclusieve in-game merch-releases en gamer-exclusieve drops van KD-kicks zien. De Durantula werpt licht op het succes van zijn KD 13 ‘Funk’-colorway die afgelopen april als exclusief voor gamers werd gelanceerd via 2K’s MyPlayer Nation en verklaarde: “Die energiepiek heeft zeker geholpen om meer aandacht naar de schoenen te trekken, dus ik denk dat het een perfecte plek is. voor cross-branding en cross-marketing. ”

“Het gaat erom meer energie in het spel te steken, ik heb zeker geleerd hoeveel mensen er in dit spel zijn geïnvesteerd, hoe sommige mensen er daadwerkelijk van proberen te leven en hoeveel impact ik kan hebben als ik er gewoon deel van uitmaak. omdat ik altijd veel betrokkenheid krijg wanneer ik online speel. “

Momenteel heeft KD een handvol verkooppunten waarin hij zich creatief uitdrukt, zoals zijn pas gelanceerde “ETC” -podcast met gasten als nieuwe teamgenoot Kyrie Irving en hit producer Noah “40” Shebib, zijn kenmerkende lijn met Nike en meer. Toen hij echter navraag deed naar zijn ervaringen over het proces van dieper in de game-ruimte duiken, vermeldt de inwoner van Washington DC: “Het gaat erom meer energie naar de game te sturen. Ik heb zeker geleerd hoeveel mensen in deze game zijn geïnvesteerd, hoe sommige mensen proberen er echt van te leven en hoeveel impact ik kan hebben door er gewoon deel van uit te maken, want als ik online speel, krijg ik gewoon veel betrokkenheid. ” Voor een speler die in wezen is opgegroeid met het spel en een groot deel van zijn vrije tijd besteedt aan het domineren met de onbewaakte Giannis Antetokounmpo – zijn favoriete speler om mee te spelen naast hemzelf – online, is de koppeling een perfecte match.

READ  Praktische Hall-tickets voor het jaar 2021 uitgebracht door AP Inter, download hier

Written By
More from Eda Greene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *