Kevin Hart verdedigt Ellen DeGeneres: het is ‘gek’ om haar hier doorheen te zien gaan

Kevin Hart verdedigt Ellen DeGeneres: het is 'gek' om haar hier doorheen te zien gaan

Kevin Hart steunt zijn steun aan talkshowhost Ellen DeGeneres te midden van berichten dat ze een giftige werkomgeving heeft gecreëerd.

‘Het is gek om te zien hoe mijn vriendin in het openbaar doormaakt wat ze doormaakt’, schreef hij dinsdag op Instagram. ‘Ik ken Ellen al jaren en ik kan eerlijk zeggen dat ze een van de stoerste mensen op de f-king-planeet is. Ze heeft mijn familie en mijn team vanaf de eerste dag met liefde en respect behandeld. Het internet is een gekke wereld van negativiteit geworden, we worden verliefd op de ondergang van mensen. Het is eerlijk gezegd triest. Wanneer zijn we hier aangekomen? Ik sta achter degenen die ik ken en waar ik van hou. Als we uitkijken naar de toekomst als we weer van elkaar gaan houden, moet deze haat ophouden. Hopelijk gaat het snel uit de mode. ‘

Hij vervolgde: ‘Dit bericht is niet bedoeld om de gevoelens van anderen en ervaringen te negeren. Het is gewoon om te laten zien wat mijn ervaring met mijn vriend is geweest. Ik hou van je voor het leven Ellen. ‘

Hart, 41, is pas de laatste beroemdheid die bij DeGeneres, 62. staat. Jerry O’Connell, Katy Perry en Diane Keaton hebben allemaal ondersteunende berichten gepost.

Dinsdag schreef Keaton, 74, op social media, “IK GENIET ALTIJD VAN MIJN BEZOEKEN AAN DE ELLEN SHOW. Ik heb gezien hoe het publiek geluk en dankbaarheid uitstraalt. ZE GEEFT TERUG AAN ZOVEEL MIJ, INCLUSIEF ME. ”

Sinds mei ligt DeGeneres voor haar onder vuur vermeend grof gedrag om medewerkers te laten zien.

READ  CD Projekt Red is Sunsetting-ondersteuning voor Gwent: The Witcher Card Game

In juli, WarnerMedia een onderzoek gestart via een externe firma in beschuldigingen van een giftige werkcultuur op “The Ellen DeGeneres Show”.

DeGeneres heeft een fout toegegeven, zeggend in deel ina memo aan medewerkers dat het haar ‘spijt’ is, want omdat ze ‘exponentieel zijn gegroeid, heb ik niet alles onder controle kunnen houden en heb ik op anderen vertrouwd om hun werk te doen zoals ze wisten dat ik dat zou willen.’

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *