KFC lanceert een gameconsole die je kip warm houdt

De KFConsole maakt deel uit van een samenwerking met hardwarefabrikant Cooler Master, zei KFC dinsdag in een verklaring.

“De Bargain Bucket-vormige machine is voorzien van ‘s werelds eerste ingebouwde kippenkamer, die is uitgerust om de inhoud warm te houden, klaar voor consumptie tijdens intense gamesessies,” KFC toegevoegd.

Uw kip wordt warm gehouden dankzij een op maat gemaakt koelsysteem dat de console-hardware op een regelmatige temperatuur houdt terwijl de warmte van de componenten wordt gebruikt om de kippenkamer te verwarmen.

Andere specificaties zijn onder meer een Intel Nuc 9 Extreme Compute Element en twee Seagate® BarraCuda® SSD-schijven van 1 TB voor opslag, volgens de Cooler Master-website.

De console kan virtual reality-games aan en biedt soepele gameplay dankzij een framesnelheid van 240 frames per seconde en compatibiliteit met 4K-schermen, volgens details gepubliceerd door Cooler Master.

“Deze machine is in staat om games uit te voeren met de hoogste specificaties, maar ook om je maaltijd warm te houden zodat je ervan kunt genieten tijdens je game-ervaring … wat is er niet leuk aan?”, Zegt Mark Cheevers, PR & social media lead bij KFC UK & Ireland, in het persbericht van het bedrijf.

“Als Sony of Microsoft tips willen over hoe ze de volgende keer een kippenkamer kunnen ontwerpen voor hun inspanningen, kunnen ze contact opnemen.”

KFC en Crocs hebben een klomp gemaakt die bedekt is met gebakken kip met een charme die er ook naar ruikt
Intel (INTC) zei dat het niets had toe te voegen aan details vrijgegeven door Cooler Master of KFC en gaf geen commentaar op prijzen of releasedatum toen contact werd opgenomen door CNN. KFC reageerde niet onmiddellijk op een verzoek om commentaar.

Dit is niet de eerste keer dat de fastfoodketen samenwerkt met andere merken.

READ  Een PS5-lek suggereert binnenkort meer voorraaddalingen voor Argos

In februari kondigden KFC en Crocs de KFC X Crocs Bucket Clog aan, een schoen in beperkte oplage bedekt met een print van gebakken kip. En in december 2019 werkte de fastfoodketen samen met Enviro-Log, een bedrijf voor kunstmatige vuurblokken, om de naar kip geurende 11 Herbs & Spices Firelog aan te bieden.

Written By
More from Lesley Curry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *