Kies er een: wat is je favoriete Forza Horizon-game? – Voorzien zijn van

Het is weer tijd voor een nieuwe ronde Pick One! Deze week vanwege Forza Horizon 3 dit weekend officieel van de Xbox-lijst geschraptkijken we terug naar de geschiedenis van de serie op Xbox 360, Xbox One en pc.

Er zijn tot nu toe vier games in de Forza Horizon-serie geweest, waarmee we in 2012 begonnen zijn, met de laatste inzending in 2018. We willen hieronder je favoriet van het stel weten.

Onthoud dat je er maar één kunt kiezen!

Laten we eens kijken waar we mee werken:

Forza Horizon (2012)

Forza Horizon Pick One 2012

Waar auto’s horen! Vier snelheid, muziek en stijl op het Horizon Festival. Forza Horizon, van de makers van de hoogst gewaardeerde race-franchise van de Xbox 360-generatie, combineert de legendarische Forza-authenticiteit met de vrijheid van de openbare weg.

Forza Horizon 2 (2014)

Forza Horizon 2 Pick One 2014

Een wereld van schoonheid en vrijheid wacht in Forza Horizon 2! Verken een prachtige open wereld met dynamische dag-, nacht- en spectaculaire weerseffecten in verbluffende 1080p. Bestuur meer dan 200 auto’s tijdens epische roadtrips door een enorme, wijd open wereld van vrijheid. Actievolle racegameplay beloont je voor het laten zien van je stijl en je vaardigheden.

Forza Horizon 3 (2016)

Forza Horizon 3 Pick One 2016

Jij hebt de leiding over het Horizon Festival. Pas alles aan, huur en ontsla je vrienden, en verken Australië in meer dan 350 van ‘s werelds beste auto’s. Maak van je Horizon de ultieme viering van auto’s, muziek en vrijheid op de openbare weg. Hoe je daar komt, is aan jou.

Forza Horizon 4 (2018)

Forza Horizon 4 Pick One 2018

Dynamische seizoenen veranderen alles op ‘s werelds grootste autofestival. Ga er alleen voor of werk samen met anderen om het prachtige en historische Groot-Brittannië te verkennen in een gedeelde open wereld. Verzamel, wijzig en rijd meer dan 450 auto’s. Race, stunt, creëer en verken – kies je eigen pad om een ​​Horizon Superstar te worden.

Laat ons hieronder weten welke van deze Forza Horizon-games jouw favoriet is.

READ  PS5 en Xbox Series X uitverkocht bij Walmart - Waar te vinden Restock Next
Written By
More from Vanessa Hale

Fortnite-patchnotities | De update van vandaag zou Xbox One-crashes moeten oplossen

Alles gaat verder in de vreemde en wonderlijke wereld van Fortnite, dat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *