De regisseur van Final Fantasy XIV huilde tijdens het spelen van het spel

De regisseur van Final Fantasy XIV, Naoki Yoshida, was in tranen uitgebarsten tijdens het spelen van de 5.3-patch van de game.

Final Fantasy XIV‘s 5.3-patch heeft veel nieuwe inhoud toegevoegd, waaronder nieuwe verhaalmissies om het fan-favoriete Shadowbringers-verhaal te voltooien. De producer en regisseur van de game, Naoki Yoshida, was zo ontroerd door het verhaal dat het hem meerdere keren tot tranen bracht.

Veelhoek merkte op dat veel fans beweerden te huilen nadat ze het verhaal van de 5.3-patch hadden voltooid en vervolgens vroegen of Yoshida die reactie had verwacht. Yoshida antwoordde: “We waarderen de vele lovende woorden en de geweldige ontvangst van al onze spelers. Het ontwikkelingsteam heeft veel van de reacties gezien en was er natuurlijk extatisch over. Vooral de scenarioschrijvers waren onder een geweldige veel druk, dus ik weet zeker dat ze opgelucht zijn. “

Blijf scrollen om te blijven lezen
Klik op de onderstaande knop om dit artikel in snelle weergave te starten.

VERWANT: Final Fantasy XIV pakt EINDELIJK zijn grootste probleem aan

Yoshida vervolgde: “Ik kan niet zeggen dat ik me geen zorgen maakte over hoe spelers zouden reageren op patch 5.3, maar ik had een zekere mate van vertrouwen. Dit vertrouwen kwam voort uit mijn eigen playthrough van het belangrijkste scenario van patch 5.3 tijdens ontwikkelingscontroles – elke keer dat ik dat deed, stroomden er tranen over mijn wangen (lacht). “

Final Fantasy XIV werd uitgebracht op 30 september 2010 voor een beruchte rampzalige lancering. Yoshida en zijn team kwamen toen tussenbeide en brachten het spel van een ramp naar een universeel succes dat 10 jaar later nog steeds wordt gespeeld. Fans hebben de game geprezen om zijn gameplay en verhalen, en markeren het als een van de beste inzendingen in de langlopende serie.

READ  Nintendo registreert een nieuw handelsmerk voor The Legend Of Zelda: Phantom Hourglass

Yoshida zal als producer dienen Final Fantasy XVI, die zojuist werd aangekondigd tijdens de Sony PlayStation 5-showcase op 16 september.

Final Fantasy XIV is ontwikkeld en uitgegeven door Square Enix en is beschikbaar op PlayStation 3, PlayStation 4 en pc.

ODST herinnert ons aan de beste delen van Halo


Over de auteur

Written By
More from Lesley Curry

Ontwikkelaars klagen dat Apple zwendel-apps promoot in de App Store

Zoom / iPhone 12-interface. Samuel Axon De ontwikkelaars wijzen opnieuw publiekelijk op...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *