NEST 2021-antwoordsleutel vrijgegeven: downloaden, bezwaar maken

NES 2021 antwoordsleutel: Antwoordsleutel voor Nationale toelatingstest (NEST) Het werd vrijgegeven op de officiële website nestexam.in. Dit is de eerste antwoordsleutel. Kandidaten kunnen uitdagingen indienen voor 23 augustus om 8 uur ‘s ochtends. De antwoordsleutel is verzonden naar het geregistreerde e-mailadres van de kandidaat.

Elk bezwaar tegen antwoordsleutels kan alleen worden verzonden via e-mail-id – [email protected], [email protected]En [email protected] En [email protected]. Kandidaten moeten ook een kopie van hun vragen markeren om: [email protected].

NES 2021: Bezwaren indienen

Stap 1: Selecteer op uw geregistreerde e-mailadres een e-mail naar de bovenstaande onderwerpsectie e-mail-ID

Stap 2: Schrijf in de onderwerpregel – Vraag-ID, Deelnemer-ID

Stap 3: Schrijf uw vraag in de hoofdtekst van de e-mail

Stap 4: Stuur het naar de opgegeven e-mail-ID en CC naar [email protected]

Kandidaten moeten er rekening mee houden dat Vraag-ID en Deelnemer-ID worden vermeld in de antwoordsleutels die naar de kandidaten worden verzonden. Als u bijvoorbeeld een vraag heeft over een vraag op de afdeling Scheikunde met Vraag-ID 11111111111 en Deelnemer-ID is 222222222222, moet de onderwerpregel van uw e-mail zijn: Scheikunde: 11111111111, 222222222222

Bezwaren worden in overweging genomen en de definitieve antwoordsleutel wordt daarna vrijgegeven. Het resultaat is afhankelijk van de uiteindelijke antwoordsleutel. Volgens de officiële bekendmaking wordt de uitslag op 1 september bekend gemaakt.

Degenen die slagen voor het examen komen in aanmerking voor toelating tot het National Institute of Science Education and Research (NISER) Bhubaneswar en University of Mumbai – Department of Atomic Energy Centre of Excellence in Basic Sciences (UM-DAE CEBS), Mumbai.

Written By
More from Eda Greene

Minecraft Bedrock 1.17.30-update downloaden

Deze week verrasten Minecraft-ontwikkelaars Bedrock-spelers met een update in plaats van een...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *