Kijk hoe WoW Dragonflight Alexstrasza-kunst binnen een uur tot leven komt

Alexstrasza is een van de beroemdste draken van World of Warcraft, dus het was passend dat ze haar centrale rol speelde in de volgende MMORPG-uitbreiding, Dragonflight.

Bayard Wu is een meester-illustrator voor Blizzard Entertainment en heeft veel geweldige illustraties gemaakt voor de populaire MMORPG. Zijn nieuwste creatie is misschien wel het belangrijkste kunstwerk dat voortkomt uit de Dragonflight-uitbreiding, de kernkunst van Life-Binder Alexstrasza.

Wu plaatste een video op zijn YouTube-kanaal waarin hij laat zien hoe hij de basiskunst van begin tot eind heeft gemaakt. Hij kreeg een kijkje achter de schermen bij het moeizame proces om zo’n fenomenaal beeld te maken, door de ruwe schetsstadia van Alexstrasza’s mens- en drakenfiguren te gaan, de kleuren van hun lichaam in te vullen, vervolgens de achtergrond en andere draken in te kleuren. de afstand.

Al met al duurde het artwork in totaal 30 uur. Bayard voorzag de kijkers van een videoclip van 30 uur en was sneller af te spelen, zodat de video in iets minder dan een uur zou draaien.

Een van de meest schokkende delen komt na 53 minuten toen Wu de pose van de Drakenkoningin zo laat in het ontwerpproces veranderde. Hoewel het bijna onmogelijk lijkt om een ​​manoeuvre als deze zo laat in het ontwerp uit te voeren, slaagt Bayard erin door Alexstrasza’s torso meer recht te draaien en vervolgens haar benen volledig opnieuw te tekenen om in de nieuwe pose te passen.

Het eindproduct is een prachtige illustratie van de rode kant. Haar bijgewerkte personagemodel heeft veel nieuwe gouden accenten zoals hoorns, uitrusting en staf, waardoor ze echt opvalt.

READ  Battlefield 2042's roadmap voor 2023 hint naar wat er gaat komen in seizoen 4

Met Alexstrasza weer in de schijnwerpers, bekijk dan onze WoW Dragonflight alpha preview en de beste WoW add-ons zodat je je kunt voorbereiden op een reis naar de Dragon Isles.

Written By
More from Max Mcgee
Marvel’s Avengers tijdelijk gratis
Gratis spellen: je kunt deze spellen gratis downloaden 26 juli 2021 om...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *