Kim Kardashian West werkt samen met Monica Denise om C-Murder oftewel Corey Miller te bevrijden

Kim Kardashian West

Kim Kardashian WestTwitter

Het Amerikaanse model Kim Kardashian West werkt samen met Monica Denise, Jessica Jackson en Erin Haney om de New Orleans-rapper C-Murder aka Corey Miller te bevrijden, die tot levenslang in de gevangenis is veroordeeld.

Corey Miller werd veroordeeld voor de moord in 2002 op de 16-jarige Steven Thomas, die werd neergeschoten en vermoord in een nachtclub in Louisiana. Zijn eerste veroordeling in 2003 werd vernietigd, maar een Jefferson Parish-jury vond hem opnieuw schuldig aan tweedegraads moord in een nieuw proces in 2009. De rapper werd veroordeeld tot levenslang in de gevangenis.

Ter ondersteuning van rapper Corey Miller, kondigde aspirant-advocaat Kim Kardashian zondag aan dat ze deel zal uitmaken van een poging om zijn veroordeling aan te vechten. Ze schreef: “#FreeCoreyMiller Op 18 januari 2002 vond er een tragedie plaats toen een jonge man werd vermoord. De volgende dag werd Corey Miller gearresteerd voor de moord.”

Kim Kardashian vervolgde: “De jury veroordeelde Corey 10-2 en hij werd veroordeeld tot levenslang in de gevangenis. Als zijn proces vandaag zou plaatsvinden, zou de jury unaniem moeten zijn om hem te veroordelen. Sinds zijn proces hebben getuigen herroepen, er is nieuw bewijs van zijn potentiële onschuld aan het licht gekomen, en er zijn beweringen dat juryleden onder druk worden gezet om voor een veroordeling te stemmen. “

Monica Denise met C-Murder oftewel Corey Miller

Monica Denise met C-Murder oftewel Corey MillerInstagram

Kim Kardashian zei dat ze samenwerkt met Monica Denise, Jessica Jackson en Erin Haney om Corey Miller thuis te brengen voor zijn kinderen. Ze twitterde: “Echte gerechtigheid voor de jonge man vereist dat de persoon die hem daadwerkelijk heeft vermoord verantwoordelijk wordt gehouden en dat Corey Miller naar huis terugkeerde naar zijn kinderen. Vandaag werk ik samen met @MonicaDenise, @JessicaJackson en @EdyHaney aan #FreeCoreyMiller . “

Ondertussen maakte Kim Kardashian West ook duidelijk dat ze bedoeld is om de familie van Steve Thomas pijn te doen. Ze voegde eraan toe: “Mijn hart gaat uit naar de familie van Steve Thomas. Ik kan me alleen maar voorstellen hoe moeilijk dit is en het is mijn bedoeling om deze pijnlijke wond nooit te openen, maar om te helpen de waarheid achter deze tragedie te vinden.”

Voordat Kim schreef, schreef Monica op Instagram: “@cmurder en ik zijn verbonden door waarheid, eerlijkheid en loyaliteit! Er is nooit een belofte gebroken en ik heb gezworen om hulp te zoeken! Na een huilerig gesprek met @lala spraken zij en ik met @kimkardashian & Ik legde uit waarom ik WIST dat Corey onschuldig was … Ik deelde dat er veel problemen zijn in de zaak van Corey die spreken over zijn onschuld, waaronder getuigen die hun getuigenis herroepen, DNA komt niet overeen en een 10-2 jury!

Monica Denise voegde toe: “Corey verdient het om thuis te komen bij zijn meisjes en de vader te zijn die ze nodig hebben, de kunstenaar en leider te zijn die hij altijd is geweest en hoop te verspreiden onder degenen die dit ook hebben meegemaakt. Ik heb de armen gesloten met @kimkardashian , @jessicajackson, @edyhaney en al diegenen die in Corey geloven en klaar zijn om te vechten voor #FreeCoreyMiller #FreeCoreyMiller #FreeCoreyMiller. “

READ  Leger om de huidige kracht in Oost-Ladakh tijdens de winter te behouden: rapport
Written By
More from Aubrey Mason

Vliegtuig slipte weg vanwege zware regen, zegt minister van Kerala KJ Alphons

Vroege beelden van de site lieten vliegtuigafval zien dat over de landingsbaan...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *