Xbox kondigt plannen aan om het nieuwe dashboard minder “druk” te laten aanvoelen

Xbox kondigt plannen aan om het nieuwe dashboard minder “druk” te laten aanvoelen

Xbox heeft vandaag aangekondigd dat er plannen zijn om de nieuwe Xbox Home-gebruikersinterface te verbeteren die momenteel wordt getest door sommige Xbox Insiders, met een “pauze” voor bestaande ervaringen voordat er binnenkort grotere updates komen.

Exacte details over wat je kunt verwachten zijn nog niet gedeeld, maar het Xbox-team zegt feedback te hebben gehoord over het nieuwe dashboard dat te druk aanvoelt, met plannen om dit in de toekomst te verbeteren:

“We hebben van je gehoord dat de wijzigingen aan de bovenkant van de startpagina niet genoeg ruimte lieten voor je om van je achtergronden te genieten en dat het rommelig aanvoelde. We werken aan een balans tussen de ervaring, toegankelijkheid, functionaliteit en behoeften van onze community en je een geweldige, opgefriste thuiservaring bezorgen.”

Wanneer deze nieuwe updates worden uitgerold, zijn ze voorlopig waarschijnlijk alleen beschikbaar voor leden van de Alpha- en Alpha Skip-Ahead-afleveringen van het Xbox Insider-programma, met een volledige openbare uitrol ergens in 2023.

Al in september vorig jaar werd vermeld dat er plannen waren om feedback van fans op te nemen in het definitieve ontwerp van de nieuwe gebruikersinterface, en Microsoft zet duidelijk door. Laten we hopen op een aantal grote verbeteringen!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *