Klassieke MMO Old School Runescape ziet de terugkeer van zijn beroemdste zoektocht

Klassieke MMO Old School Runescape ziet de terugkeer van zijn beroemdste zoektocht

Een van de terugkerende problemen bij gamen was de voortdurende onwil om achterom te kijken. Dit is vooral een probleem bij live-servicegames, zoals MMO's, die voortdurend evolueren en geen manier hebben om terug in de tijd te gaan om de games te ervaren zoals ze waren. Gelukkig proberen sommige ontwikkelaars dit op te lossen met World of Warcraft Classic en Oud Runescape-spel Het zijn de twee meest populaire ervaringen in retro-gaming. Dat laatste zal naar verwachting een enorme boost krijgen, met de terugkeer van een van de meest iconische missies in de game.

Terwijl Guthix Sleeps een lange zoektocht is die teruggaat tot 2008, wat een keerpunt was voor MMORPG’s. Het werd geprezen vanwege zijn complexiteit en verhalende elementen, en werd bij de release beschouwd als de meest meeslepende missie en is sindsdien een favoriet bij fans. Nu maak je een reis naar Old School Runescape, met een paar wijzigingen om ervoor te zorgen dat het beter in de oude MMORPG past.

De grootste en meest voor de hand liggende verandering betreft beloningen. Met meer dan een decennium aan ontwikkeling, updates en nieuwe inhoud voor Old School Runescape zou het niet logisch zijn om spelers dezelfde dingen te geven die ze 16 jaar geleden zouden hebben gehad. De oorspronkelijke beloning voor de zoektocht was 5.000 munten, een paar ervaringsboosts en wat vernietigde drakenuitrusting. Nu kunnen spelers uitkijken naar het ontvangen van vijf missiepunten, een grote hoeveelheid vaardigheidservaring op het gebied van diefstal, landbouw, herbologie en jacht, en toegang tot enkele exclusieve handwerkrecepten.

Maar dat is niet het enige dat veranderd is, aangezien een van de andere speurtochtbeloningen spelers ook in staat stelt een oude Guthixiaanse tempel te betreden waar ze nieuwe dingen kunnen ontgrendelen door terugkerende uitdagingen aan te gaan. Deze uitdagingen nemen de vorm aan van golven van gekwelde demonen, die ook gekwelde zenuwpunten laten vallen die je nodig hebt om de bovengenoemde knutselitems te maken.

READ  Natuurlijk zijn er al Among Us cheaters

Dit alles wil zeggen dat dit een enorme zoektocht is en een aantal behoorlijk grote beloningen bevat, passend bij de legendarische status. Terwijl Guthix Sleeps nu actief is in Old School Runescape Meer informatie vindt u op de officiële website Functieverklaring.

Als je voor het eerst speelt, kun je onze beginnershandleiding voor Old School Runescape raadplegen, of als je iets anders wilt, kun je terecht in onze gids voor de beste gratis pc-games.

Je kunt ons ook volgen Google Nieuws Voor dagelijks nieuws, recensies en handleidingen over pc-gaming, of u kunt… PCGN-dealstracker Om wat deals te krijgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *