# Klauwen! Details voor NLDS Game 1 zijn bekend

Milwaukee De Milwaukee Brewers zijn gastheer van de National League Division Series (NLDS), die morgen om 15:37 uur CT begint tegen de Atlanta Braves. Brouwers vertrouwen op fans om hun “Claws Up”, wortel voor het thuisteam te krijgen en hun trots te tonen.de kaartjes: Stand-room- en handicaptickets zijn beschikbaar voor Games 1 en 2, met beperkte voorraad in andere zitplaatsen voor mogelijke Game 5 op donderdag 14 oktober. verificatie brewers.com/postseason Of bel 414-902-4000 voor het laatst beschikbare ticket.

De gemakkelijkste manier voor fans om tickets te bemachtigen voor 2021-wedstrijden na het seizoen op American Family Field, is door een storting te doen op het abonnementsplan voor 2022. Voor meer informatie over het garanderen van je plaats, bel 414-902-HITS of bezoek brewers.com/seizoenskaarten.

Parkeerplaatsen en poorten: Prepaid-parkeerkaarten kunnen worden gekocht met gametickets en digitaal worden geleverd voor het gemak van fans en zonder toegang. Parkeren is vandaag mogelijk met creditcard of contant, maar kan opraken. Wij raden u aan om uw parkeerplaats van tevoren aan te schaffen. De parkeergarages gaan om 12:30 uur open en de stadionpoorten gaan om 13:10 uur Caïro-tijd open. Meer informatie vind je op brewers.com/Tailgating.

Sociale media: Breng je bemanning mee en flits de meest woeste “Claws Up” voor de nieuwe 3 meter hoge muurschildering, achter Section 106 in de rechterhoek van American Family Field. Zorg ervoor dat je je beste foto’s op sociale media plaatst en tag @Brewers en met #ClawsUpMKE en #ThisIsMyCrew.Entertainment voor de wedstrijd
Drumline-teams van Greenfield en Rufus King High Schools zullen voor de wedstrijd op de parkeerterreinen spelen. 5 Card Studs spelen vanaf 13:00 uur livemuziek buiten de Home Plate Gate

READ  De nieuwe Star Wars KOTOR-release zou een drastische verandering in de gameplay brengen

Tassenbeleid: Eén compartiment van 9″ x 5″ x 2″ en één doorzichtige zakjes van 12″ x 6″ x 12″ of kleiner, één gallon doorzichtige zakken met ritssluiting zijn toegestaan ​​per bal. Zie het volledige bagagebeleid Hier.

** Restaurant wordt later genoemd: ** Restaurant wordt later genoemd en gaat op vrijdag 8 oktober en zaterdag 9 oktober open voor alle kaarthouders als de poorten open gaan. Toevoegingen aan het menu na het seizoen zijn onder meer: ​​​​een broodje gebakken vis, een gegrilde kaas uit Wisconsin en een ouderwetse cognacijscoupe. Ga voor meer informatie en om te boeken op niet-speldagen naar rtbnl.com.

NIEUWE BALLPARK MENU-ITEMS: Mis de nieuwste Postseason-menu-items niet, waaronder:

Bladloze ballentuin: Contante betalingen worden geaccepteerd bij een beperkt aantal American Family Field-franchiseplatforms. De meeste franchiseplatforms en alle mobiele kiosken en winkellocaties blijven zonder contant geld. Als fans contant geld hebben, zullen er hokjes rond het stadion zijn waar ze contant geld kunnen inwisselen voor een prepaidkaart.Doneert: Fans ontvangen bij binnenkomst bierbadhanddoeken, met dank aan We Energies.De eerste pitch op het feest: Twee legendes, Honorary Commissioner Bud Selig en Milwaukee Brewers Hall of Fame-omroeper Bob Oker, zullen de NLDS openen door de ceremoniële eerste pitch voor het seizoen 2021 uit te rollen na het seizoen 2021 op American Family Field.Nationaal volkslied: De 12-jarige Yamani Segura zingt het volkslied. Segura zong ook op de openingsdag. Ze zal worden vergezeld door erewachten van het Naval Reserve Center in Madison. Milwaukee Recruitment Battalion, Amerikaanse leger; 347th Recruitment Squadron voor de luchtmacht en ruimtemacht; 2de Bataljon, 24e mariniers, Fox Company; en de US Coast Guard-sector van Lake Michigan.dak: Ga voor de status van de wedstrijddagcap en het weerbericht naar brewers.com/Roof Of bel de American Family Field Roof-hotline op 414-902-4636.

READ  Switch krijgt eind 2021 een Pokemon Brilliant Diamond en Shiny Pearl

Detective Team Winkel: De Brewers Team Store aan de ingang van Hot Corner is op vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober open voor alle kaarthouders wanneer de poorten opengaan. Pop-up winkeltrailers met uitrusting voor na het seizoen zullen worden geplaatst op: Helfaer Field en Tailgate Haus. De openingstijden van de niet-gamewinkel zijn 9.00 – 19.00 uurBREWERS NLDS Game Day-programma 2021: beschikbaar voor mij Voorafgaande bestelling, bevat het programma een actievolle blik op het recordseizoen van het team, met belangrijke momenten en verhalen uit het NL Centraal Kampioenschap. Elk boek kost $ 10, plus een gemakstoeslag van $ 1.

STICHTING STEUN BOUWERS COMMUNITY:

Bekijk de wedstrijd: TBS zal exclusief live verslag doen van de NLDS. Schema na het seizoen 2021, onder voorbehoud van wijzigingen, beschikbaar op MLB.com/postseason. De game wordt lokaal uitgezonden op WTMJ Radio en het landelijke Brewers Radio Network.

More from Madison Garrett
Nieuw Final Fantasy-gerucht heeft PS5-spelers opgewonden
nieuw Final Fantasy Geruchten hebben PlayStation-gamers op PS5 enthousiast gemaakt. Morgen Remake-tour...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *