Klepdemontagevideo’s voor Steam Deck pc-laptop

Valve heeft zojuist een video op zijn YouTube-kanaal geplaatst van het aankomende Steam Deck dat gedeeltelijk wordt gedemonteerd. Valve is het bedrijf achter Steam, de populaire online pc-gamewinkel. Het Steam Deck is een laptop die is ontworpen om de vormfactor van de Nintendo Switch na te bootsen, zodat pc-games in draagbare vorm vanaf Steam kunnen worden gespeeld.

Het Steam Deck dat in de video wordt getoond, is nog steeds een prototype en de gastheer merkt op dat het definitieve ontwerp van de interne componenten en het ontwerp kunnen veranderen.

Valve begint met te zeggen dat hoewel Steam Deck door iedereen kan worden gedemonteerd, het niet echt wordt aanbevolen dat iemand het demonteert. De host stelt dat de batterij vlam kan vatten, of dat een constante ontlading van de gebruiker ertoe kan leiden dat componenten defect raken.

klep damp oppervlak:

In de video wordt kort uitgelegd hoe eenvoudig het is om de joystick te vervangen. Valve merkt op dat deze thumbsticks speciaal zijn ontworpen voor het Steam-platform en dat de onderdelen ‘in de komende maanden’ beschikbaar zullen zijn. De host legt ook uit hoe je een M.2 SSD-schijf vervangt. De host merkte ook op dat deze SSD specifiek is gekozen voor het Steam Deck en dat gebruikers niet moeten proberen ze te upgraden omdat ze mogelijk niet goed passen en/of interferentie met de wifi-verbinding kunnen veroorzaken.

Steam Deck ging in juli opnieuw voor pre-order en de eerste golf eenheden zal naar verwachting in december voor klanten arriveren. Steam Deck is een draagbare computer die wordt gebruikt om videogames in een draagbaar formaat te spelen. Het begint bij $ 399 voor 64 GB interne opslag, uitbreidbaar via een microSD-kaart.

READ  MMORPG Bless Unleashed bereikt na één weekend de top tien op Steam

Het Valve Steam Deck wordt aangedreven door een AMD Zen 2 + RDNA 2 APU en is gekoppeld aan 16 GB RAM. Het kan worden geconfigureerd met maximaal 512 GB interne opslag en het geïntegreerde 7-inch scherm heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels. Er is ook ondersteuning voor Bluetooth, USB-C en een 3,5 mm koptelefoonaansluiting.

Via YouTube

Written By
More from Max Mcgee

Upper East Siders woedend over de zware beveiliging van Gracie Mansion

Het is het “Volkshuis” – ze kunnen er gewoon niet dichtbij komen....
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *