Knockout City toont je algemene statistieken niet, wat een probleem is

Knockout City-statistieken

foto: Velan Studios / EA

vorige week, KotakuZack Zoisen en ik hebben een paar rondes samengewerkt Knock-out Stad. goed gespeeld. Aan de andere kant verpletterde Zach het en eindigde zelfs een wedstrijd met een positieve – KD 15. Helaas, met uitzondering van screenshots die we achteraf in shock hebben genomen, is er geen manier om het opscheppen concreet te vieren in Knock-out Stad. De game biedt momenteel geen permanente manier om je statistieken bij te houden.

Knock-out Stad, een Verrassend leuk Een multiplayer-game over dodgeball, eind vorige maand uitgebracht op PlayStation, Xbox, pc en Switch. Sinds de lancering van het spel is het tempo snel en onverwacht gestegen, Top meer dan vijf miljoen spelers daten. Een deel van deze ongebreidelde populariteit is te danken aan de manier waarop het werd uitgebracht (in verschillende mate van “gratis”). Maar het is ongetwijfeld ook een gevolg van het uitgangspunt van het spel, dat in feite veel eenvoudiger is dan het basispluspunt: dribbelende ballen naar je tegenstanders gooien. Ontwijk de shuffle die ze naar je gooien. Twee hits terwijl je weg bent. De eerste die een set scoort, wint de ronde. De rondes gaan in een snel tempo, en het spel legt zeker dat ‘oké’ vast een meer compatibel.”

Na elke wedstrijd kun je een lijst met statistieken na de wedstrijd ophalen. Het scorebord toont je knock-outs, assists, ‘kills’, enz., samen met een mooi klein percentage dat direct kan aangeven hoe goed je het deed in de vorige wedstrijd – je weet wel, zoals elke concurrent van een multiplayer-game. Maar zodra je aan de volgende wedstrijd begint, verdwijnen die statistieken, poef, en worden ze naar een internetboerderij in de noordelijke regio gestuurd waar de gegevens een kleine vakantie gaan nemen.

Alles bij elkaar genomen is dit een vrij kleine klacht, maar het ontbreken van een uitgebreide statistiekentracker is nog steeds een probleem. Ik denk niet dat ik de enige ben die zegt dat ik het erg leuk vind om me te vervelen met mijn prestaties, goed of slecht, in multiplayer.

Het is verbazingwekkend om, in solide cijfers, in vogelvlucht te zien hoe je op macroniveau hebt gespeeld, en om die gegevens te gebruiken om je te vertellen hoe je je vak kunt verbeteren. Er is ook een motiverende factor: als je vergelijkt hoe je speelde in je 100e wedstrijd met de manier waarop je speelde in je 10e wedstrijd, kun je meestal plannen voor een onmiddellijke verbetering. Blijf spelen, en wie weet, zie je waarschijnlijk nog een verbetering bij 150 of 200, enzovoort. In de loop der jaren heb ik waarschijnlijk meer uren op Halo Waypoint gebrand dan op een van hen Hallo Het spel individueel. (een uitzondering: Halo 3. en misschien toegang tot aura, heel.)

Je bent niet de enige die zich afvraagt ​​waarom deze multiplayer-game momenteel geen stat-tracker biedt. (Uw League Play-ranglijst, verhaalDe competitieve modus geeft een indicatie van hoe goed of slecht de gameplay is, maar niets komt in de buurt van de diepgaande statistieken die je in sommige andere multiplayer-games kunt vinden.) Knock-out Stad spelers Jij hebt genomen Naar de subreddit van de game voor verwarring over waarom deze multiplayer-functie niet beschikbaar is. Tot nu toe is het antwoord nog steeds een volmondig “Huh, geen bewijs”, hoewel sommige Reddit-gebruikers hebben aangegeven dat ontwikkelaars van het draaien van games de neiging hebben om functies toe te voegen als reactie op verzoeken van de gemeenschap.

Knock-out Stad Ook niet de eerste enorm populaire multiplayer-game die wordt uitgebracht zonder diepgaande statistieken bij te houden. Apex Legends, de Battle Royale-game die op een of ander moment door letterlijk iedereen in het hele universum is gespeeld, kreeg geen goede stat-track Tot het tweede seizoenGelanceerd in juli 2019 – vijf maanden later climax officieel uitgebracht. Knock-out Stad Hij is nog in zijn eerste seizoen, met nog maar 52 dagen te gaan. De ontwikkelaars van Velan Studios hebben de game al aanzienlijk geüpdatet sinds de lancering, door een gerangschikte modus en een nieuwe kaart aan de game toe te voegen, evenals een groot aantal dagelijkse uitdagingen.

Het is niet duidelijk of Velan plannen heeft om een ​​component voor het bijhouden van statistieken toe te voegen in toekomstige updates of seizoensgebonden implementaties. Toen ik eerder een opmerking maakte KotakuStudio-vertegenwoordigers hadden geen informatie om toe te voegen.

READ  Pokémon Go beëindigt een PokéCoin Remote Raid Pass op 23 mei
More from Madison Garrett
ESL en T2M kondigen nieuw League Of Legends-partnerschap aan
ESL en T2M, de maker van de Rotor Riot mobiele controller, hebben...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *