Ratchet & Clank: Rift Apart heeft 60 fps, ray tracing-modus bij lancering

Zorg ervoor dat uw exemplaar van Ratchet and Clank: Rift Apart Volledig bijgewerkt wanneer deze volgende week arriveert, omdat de patch voor de eerste dag een extra modus zal bevatten waarmee je de game met 60 fps kunt spelen met geactiveerde Ray-Tracing. In een zeer vergelijkbare geest als wat Insomniac deed met de lanceringstitel van PlayStation 5 Marvel’s Spider-Man: Miles MoralesJe kunt de resolutie een beetje verlagen om die superglanzende reflecties te krijgen terwijl je de framesnelheid constant op 60 houdt.

De eerste update zal ook worden gepatcht in een aangepaste prestatiemodus, die 60 fps verder zal versterken, maar je hebt natuurlijk geen toegang tot Ray-Tracing. De ontwikkelaar plaatste een korte trailer van hoe Ratchet & Clank: Rift Apart met Ray-Tracing ingeschakeld op de legendarische framesnelheid eruitziet, die je hieronder kunt bekijken.

Terwijl hij reageerde op fans op Twitter, zei Insomniac dat het dit allemaal bereikt door een “dynamische basisresolutie te gebruiken die vervolgens ons tijdelijke injectieproces doorloopt voor een 4K-beeld.” Zoals eerder vermeld deed het team dit al een keer met Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, maar de feature is er na launch aan toegevoegd. We hebben de situatie snel op de proef gesteld Destijds, hoewel de beslissing iets minder was, dachten we dat het een waardevolle afweging was. Marvel’s Spider-Man: Remastered Daarna werd de situatie ook aangepakt.

Welke modus kies je als je Ratchet & Clank: Rift Apart speelt? Kwaliteitsmodus, Prestatiemodus of 60 FPS met Ray-Tracing? Maak je keuze in de comments hieronder.

READ  Willekeurig: kun je dat horen? Klinkt als Super Mario Galaxy 2 Music In 3D All-Stars
Written By
More from Lesley Curry

Samsung heeft aangekondigd dat het een 120Hz-scherm gaat produceren voor de aankomende iPhone 13 Pro-modellen

Samsung is begonnen met het produceren van aankomende LTPO-schermen IPhone 13 Pro...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *