Vernietig alle mensen in de Good Ass Games van deze week tegen goede prijzen

Een illustratie van een artikel met de titel Invade the Planet in Good-Ass Games voor deze week tegen Good-Ass-prijzen

afbeelding: Thq noorden

Fijne vrijdag voor jullie allemaal! Het is die tijd van de week dat ik je op een worst zet die de bank niet kapot maakt. PlayStation biedt kortingen op remakes en verbeteringen, dus ik dacht dat het gewoon gepast zou zijn om je in enkele van de klassiekers in een aantal geweldige nieuwe games te stoppen.

Rez: oneindig$ 11,99 (PlayStation)

Als je een PSVR hebt, moet je deze game direct kopen. Stel geen vragen, ga het gewoon doen.

Prima. Ik denk dat ik zal uitleggen waarom het dope is.

Rez: oneindig Het is een aangepaste versie van het klassieke PS2-ritmegame. De game is een spoorwegschieter, waarbij je door verschillende niveaus wordt geleid waarvan de esthetiek alleen kan worden beschreven met “Y2K AF”. “Elke keer dat je op een doel schiet, creëer je een toonhoogte van geluid samen met de soundtrack. De game kwam van de geest van Tetsuya Mizuguchi, dezelfde man achter hem. Tetris: een effect. Terwijl een remake van Rez Wauw, het opvallende hier was het nieuwe ontwerp Zone X De situatie. Elke keer als ik iemand voor het eerst kennis wil laten maken met virtual reality, geef ik hem een ​​veiligheidsbril en gooi ik hem weg Zone X.

Terwijl Rez Het is een klassiek schietspel voor de spoorwegen, Zone X Het stelt je in staat om vrij te bewegen door de niveaus die worden gepresenteerd met coole moleculaire effecten. Muzikale explosies, visuele knallen en hoewel de ervaring relatief kort is, wil je er zeker meer van.

Zelfs als je geen PSVR hebt, Rez: oneindig Het is een kort, ongelooflijk leuk en ongeëvenaard spel.

Assassin’s Creed: Rogue Remastered, $ 9,89 (PlayStation)

High key, dit is waarschijnlijk de meest slaperige game in de game Doctrine moordenaar Franchise en het is heel gemakkelijk te zien waarom. De game is exclusief uitgebracht voor Xbox 360 en PS3, een jaar na de lancering van de PS4 en Xbox One. Het is jammer, want het is een van de meest interessante games in de serie, omdat het je in de rol van Shay plaatst, een moordenaar die de broers verraadt en goed kan opschieten met de Tempeliers.

Assassin’s Creed IV: The Black Flag Het is mijn favoriete game in de serie en oplichter Het is eigenlijk gewoon een voortzetting van de kleinschalige maritieme mechanica van dat spel. Terwijl de Doctrine moordenaar De serie is van zijn oorsprong in actie en avontuur uitgegroeid tot rollenspellen in de open wereld, en ik merk dat ik nog steeds af en toe naar de opwinding van OG-games verlang.

Eigenlijk wil ik gewoon een piratenschip besturen en verdomme. Als je hetzelfde voelt, is dit zeker een spel voor jou!

Vernietig alle mensen, $ 29,99 op PlayStation, te downloaden met Xbox Game Pass

Vernietig alle mensen En de Vernietig alle mensen 2 Het waren spellen waar ik altijd al nieuwsgierig naar was toen ik jonger was, maar waar ik ze nooit echt uithaalde. Dit was de game die ik altijd zou overwegen om te huren voor Hollywood Video, maar toen dacht ik: ‘Nee, ik ga Metal Gear Solid 3 Herhaaldelijk. “Ik dacht dat ik de game zou controleren omdat Game Pass gratis was, en terwijl dat niet zo is Metal Gear Solid 3 – Want wat is het eigenlijk? – De game is nog steeds leuk en een throwback-avontuur.

Je neemt de rol aan van Crypto, een alien die naar planeet Aarde is gestuurd om alle mensen te vernietigen. Er is een grote verscheidenheid aan missies, waarbij bij sommige niveaus je moet nabootsen om bepaalde gebieden te bereiken of om menigten te kalmeren, en bij sommige kun je alleen de stad uit slaan met je geweer en je ruimteschip.

De humor wordt verslagen of gemist, en er is een beetje bedrog langs de randen van dit spel, maar in ongeveer 7-8 uur is het spel net voorbij zijn welkom. Gezien het feit dat de meeste actiegames tegenwoordig de neiging hebben om te oscilleren tussen lineaire filmische avonturen of enorme open-wereldervaringen, Vernietig alle mensen Hij raakt een gulden middenweg die in kleine uitbarstingen verfrissend kan zijn.

Nou dat is ongeveer het doen! Ik heb niets dan coole dingen over haar gehoord Resident Evil: The Village, En ik weet zeker dat er nogal wat van jullie zijn die zich een weg naar boven werken Mass Effect: legendarische editie.

Blijf veilig, heb een goed weekend, vaccineer als je kunt en speel meer videogames.

READ  Geen robots meer Baas over hoe Switch eShop uitgevers ertoe aanzet om de systeemfunctie te spelen
More from Madison Garrett

Wassenaarders.nl | Sneller groen voor fietsers op Wassenaar – test met snelle verkeerslichten

Op 12 mei begon een experiment met Intelligent Traffic Lights (IVRI’s) op...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *