Kobo’s kijk op de Kindle Scribe met de $ 400 Elipsa 2E e-reader

Kobo, eigendom van Rakuten, heeft vandaag zijn nieuwste e-reader onthuld, een alternatief van $ 400 voor de Kindle Scribe en reMarkable 2. De Kobo Elipsa 2E iterate 2021 vorderingen Met een betere stylus, meer gevarieerde verlichting en kleurtemperatuuraanpassingen en andere verbeteringen.

De Kobo Elipsa 2E heeft een 10,3-inch e-ink touchscreen (net als zijn voorganger), maar het nieuwe model krijgt een resolutie van 300ppi. Bovendien voegt het ComfortLight Pro toe, dat de kleurtemperatuur en helderheid van het voorlicht aanpast om vermoeide ogen te verminderen. Kobo zegt dat de batterij langer meegaat, vooral bij gebruik van een stylus, hoewel de beschrijving slechts zo specifiek is als “weken batterijduur”.

Kobo zegt dat de nieuwe e-reader een snellere processor heeft (dual-core 2GHz), wat resulteert in een lagere latentie en sneller zoomen/pagina’s omslaan. Het bevat ook de Kobo Stylus 2, een verbeterde digitale pen (oplaadbaar en 25 procent lichter) om aantekeningen te maken. De pen heeft een “gum” aan de achterkant en een aparte markeerstiftknop. Bovendien bevat de optionele SleepCover een magnetische bevestiging om de stylus op te bergen wanneer deze niet in gebruik is. Ten slotte heeft het apparaat een verbeterd ontwerp met gebruik van gerecyclede kunststoffen en metalen.

Kobo

Het bedrijf, eigendom van Rakuten, heeft de lancering aangekondigd van Kobo Plus, het antwoord op Kindle Unlimited en Audible. De op niveaus gebaseerde abonnementsservice biedt onbeperkte toegang tot meer dan 1,3 miljoen e-books en 100.000 audioboeken. Begint bij $ 8 per maand voor e-books of audioboeken of $ 10 per maand voor beide.

De Kobo Elipsa 2E kost $ 400 wanneer hij op 19 april in winkels en online wordt gelanceerd. Pre-orders beginnen op 5 april Kobo-websiteKlanten die er voor de lanceringsdatum een ​​pre-orderen in de VS, het VK en Australië, ontvangen een Kobo e-cadeaubon ter waarde van $ 25 voor digitale leesinhoud. De e-reader zal wereldwijd beschikbaar zijn in de VS, Canada, het VK, Nederland, België, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Zweden, Zwitserland, Australië, Nieuw-Zeeland, Polen, Tsjechië, Roemenië, Singapore, Maleisië, Taiwan, Hongkong, Japan en Turkije.

Alle door Engadget aanbevolen producten worden geselecteerd door onze redactie, onafhankelijk van het moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen. Alle prijzen zijn correct op het moment van publicatie.

READ  Je iPhone kan je nu vertellen of apps je bespioneren - zo zet je het aan
Written By
More from Lesley Curry
Google wil dat de wereld helpt bij het maken van een betere versie van Android Auto
Google heeft onlangs een nieuw bètaprogramma voor Android Auto aangekondigd, waarbij het...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *