Koei Tecmo wil Mario- en Star Wars Musou-spellen maken

Koei Tecmo heeft onlangs veel succes geboekt met zijn gelicentieerde dochteronderneming van Dynasty Warriors, die varieert van Dragon Quest tot The Legend of Zelda. Er komt zeker meer aan, maar wat nu? De baas van Koei Tecmo heeft verschillende ideeën: praat met De gamerVoorzitter Koei Tecmo Hisashi Koinuma vertelde over de spellen die hij persoonlijk graag zou zien als het thema van het spel Warriors (ook bekend als “musou”). “Mario en Star Wars zijn twee geweldige series die in je opkomen. Helaas hebben we nog niet de kans gehad om met deze IP-adressen samen te werken.”

Quinoma legt niet uit waarom hij in het bijzonder voor die franchises koos, maar met een beetje fantasie is het niet moeilijk om Mario Warriors of Star Wars Jedi Warriors voor te stellen. Beide franchises hebben alle componenten van een geweldige musou-game: verschillende instellingen, enorme teams en interessante instellingen.De meest recente uitstap van Koei Tecmo was Hyrule Warriors: Age of Calamity, die we de Welcome Journey back to the world of Breath of Wild hebben genoemd. Onze review zei dat hoewel sommige karakteriseringsmogelijkheden werden gemist, het nog steeds geweldig was van begin tot eind.

Koei Tecmo heeft een sterke relatie opgebouwd met Nintendo in het algemeen. Afgezien van de Warriors-versies van Fire Emblem en Zelda, speelde het een grote rol in de ontwikkeling van Fire Emblem: Three Houses.

Voor Star Wars is de kans nu aanwezig, aangezien Disney probeert samen te werken met andere ontwikkelaars buiten EA. Het is heel gemakkelijk om je voor te stellen hordes Battle Droids en Stormtroopers zoals Luke Skywalker of Mace Windu te ontleden.

READ  Knockout City overtreft 5 miljoen spelers in twee weken

Voorlopig richt Koei Tecmo zich op de meer traditionele kant van de Warriors-serie. De volgende release is Samurai Warriors 5, die volgende maand uitkomt op pc, Xbox One, PS4 en Nintendo Switch.

Written By
More from Aubrey Mason

Fans zijn niet toegestaan ​​bij de thuiswedstrijden van Eagles, Phillies

Zowel de Philadelphia Eagles als de Phillies mogen in 2020 geen thuiswedstrijden...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *