Speel pc-games op Mac, iPhone of iPad met GeForce Now

Apple-producten staan ​​meestal niet bekend om geweldige gameconsoles, maar Nvidia wil daar verandering in brengen. GeForce nu Het is de cloudgebaseerde gaming-service die uw Mac, iPhone of iPad in een oogwenk verandert in het gaming-apparaat van uw dromen.

Hoe het werkt

Met GeForce Now kun je je huidige bibliotheek uit populaire winkels zoals Steam, Uplay, Epic Games en GOG spelen, dus het is niet nodig om de games die je al hebt terug te kopen. En je hebt toegang tot meer dan 800 van de beste pc-games en meer dan 80 gratis games, allemaal toegankelijk vanaf je iPhone, iPad of Mac.

Compatibiliteit met M1 Mac

We verwelkomen de nieuwe M1 Macs op het gamefeest. Met GeForce Now krijg je het beste van twee werelden: de allerbeste Mac-ervaring met pc-achtige prestaties in games.

Voordelen van cloudgamen

Het downloaden van enorme game-updates kan frustrerend zijn als je erin wilt springen en wilt spelen. GeForce NOW bevindt zich echter in de cloud, wat betekent dat de service- en gamefuncties achter de schermen in realtime worden bijgewerkt, waardoor die vervelende vertragingen worden geëlimineerd. Als de game ook in de cloud is opgeslagen, kun je thuis een game starten en onderweg verder gaan waar je was gebleven op een ander apparaat.

Om dit op te zetten, moet je naar GeForce Now-website. Daarna hoef je alleen maar je profiel aan te maken of in te loggen en in te loggen op de spelaanbieder van je keuze voor de titel die je hebt gekozen. Zodra je een sessie hebt gevonden, kun je inloggen en beginnen met het spelen van deze titel.

READ  Speel Deep Rock Galactic met de RPS-community

het optreden

Ik kan gemakkelijk AAA-titels op mijn iPad streamen met prestaties en kwaliteit die anders niet zouden kunnen worden bereikt. GeForce Now werkt goed op iPhone en Mac, en het feit dat je deze titels gemakkelijk op je smartphone kunt spelen, is geweldig. Het cloud-compatibiliteitsaspect van deze service maakt de deal nog beter, aangezien je thuis een game op je Mac kunt spelen en vervolgens kunt doorgaan waar je was gebleven op je iPhone als je van huis gaat.

Neem 9to5Mac

Je kunt gratis lid worden van GeForce Now, maar je kunt je lidmaatschap upgraden voor snellere toegang tot GeForce Cloud-servers, uitgebreide spelsessies krijgen en een aantal grafische RTX-functies krijgen, zoals Ray-tracing en DLSS. Het is geweldig om toegang te hebben tot deze functies zonder dat je een enorme game-pc nodig hebt om ze allemaal te spelen. Zorg ervoor dat u uitcheckt GeForce nu Als je geïnteresseerd bent!

FTC: We gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. Meer.

Written By
More from Max Mcgee

Meisje van 14, Rhode Island, beschuldigd van moord bij overlijden van aannemer

Een 14-jarig meisje is beschuldigd van moord bij de dodelijke schietpartij op...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *