Komt Baldur’s Gate 3 naar Xbox?

Baldur’s Gate 3 is vandaag vroegtijdig toegankelijk geworden voor pc en Google Stadia, waardoor spelers in de eerste act van de game kunnen springen voordat deze ergens in de komende twee jaar volledig wordt uitgebracht. Dit is vergelijkbaar met de laatste game van Larian Studios, Divinity Original Sin 2, die in 2016 met vroege toegang op Steam werd gelanceerd voordat hij kort daarna zijn weg naar consoles vond. Die game kwam uiteindelijk naar consoles, dus zal Baldur’s Gate 3 ooit naar Xbox komen? De nieuwste RPG van Larian is momenteel alleen beschikbaar op pc en Stadia, maar een consolepoort is niet helemaal uitgesloten. Hier is alles wat we weten Baldur’s Gate 3 op Xbox.

Komt Baldur’s Gate 3 naar Xbox?

Een Xbox-versie van Baldur’s Gate 3 is momenteel niet in ontwikkeling. Larian Studios heeft elke mogelijkheid van een Xbox-poort afgesloten. In een interview met Eurogamer, deelde uitvoerend producent David Walgrave enkele details over een mogelijke consolepoort.

“We concentreren ons op pc en Stadia, maar dat is het,” vertelde Walgrave aan Eurogamer. “Ik denk niet dat de huidige consoles het zouden kunnen gebruiken. Er zijn veel technische upgrades en updates die we aan onze engine hebben uitgevoerd, en ik weet niet of deze daadwerkelijk op die dingen zou kunnen draaien. ” Walgrave verduidelijkte vervolgens dat next-gen consoles het spel waarschijnlijk aankunnen, dus een Serie X / Serie S haven van Baldur’s Gate 3 is nog steeds een mogelijkheid.

Baldurs-Gate-3-Aanhangwagen

Zelfs als de game uiteindelijk wordt uitgebracht op de Xbox Series X en Xbox Series S nadat deze vroege toegang heeft verlaten, bestaat de mogelijkheid dat Xbox One-bezitters niet buiten het plezier zullen blijven. “Misschien zou het kunnen lopen,” zei Walgrave, “maar dan zouden we de texturen en dit en dat moeten verzachten en zou het er niet meer zo cool uitzien.” Larian’s laatste spel, Goddelijkheid erfzonde 2, kwam naar PS4, Xbox One en Nintendo Switch na de lancering in vroege toegang op pc in 2016, dus Baldur’s Gate 3 kon hetzelfde patroon volgen.

READ  Hoe u "Grand Theft Auto 5" op uw Android-apparaat kunt spelen met Steam Link of Xbox Game Pass

Baldur’s Gate 3 is nu beschikbaar voor pc en Google Stadia. De game is momenteel in vroege toegang en een volledige release is gepland na ten minste een jaar in vroege toegangsontwikkeling.


GAME DEALSDownload Twitch Prime nu gratis en ontvang in-game items, beloningen en gratis games

Written By
More from Vanessa Hale

MLB The Show 21 technische test live op Xbox

MLB The Show 21 Tech Test is nu een live preview op...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *