Komt Crash Bandicoot 4 op pc? Welke platforms ondersteunen Crash Bandicoot 4?

De release van Crash Bandicoot 4: It’s About Time op 2 oktober 2020 heeft veel spelers over de hele wereld geïntrigeerd. De populaire Crash Bandicoot-serie heeft fans altijd gek gemaakt met zijn supercoole interfaces. Het multiplayer-spel kan echter zowel offline als online worden gespeeld. Bovendien stelt het een speler ook in staat om in de multiplayer-modus te gaan terwijl hij offline speelt. Met zulke indrukwekkende eigenschappen trekt de pas gelanceerde game veel aandacht, wat de reden is waarom veel spelers zich afvragen of Crash Bandicoot 4 op de pc zal verschijnen? Als je je hetzelfde hebt afgevraagd, maak je dan geen zorgen, hier is alles wat je erover moet weten.

Lees ook | Genshin Impact: hoe codes inwisselen? Zie stapsgewijze handleiding

Komt Crash Bandicoot 4 op pc?

Crash Bandicoot 4: It’s About Time is gelanceerd op twee grote platforms, zoals PlayStation 4 en Xbox One. De game-ontwikkelaars hebben echter niet onthuld of er een geremasterde versie van de multiplayer-game komt voor nieuw gelanceerde next-generation consoles (PlayStation 5, Xbox Series X en Series S). Dit roept echter ook de vraag op of Crash Bandicoot 4 al dan niet op de pc komt.

Lees ook | Destiny 2 Xur locatie 2 oktober: Waar is Xur deze week? Wat verkoopt hij?

Het is niet helemaal duidelijk of de organisatie van plan is om een ​​pc-versie van de game te presenteren. Maar spelers kunnen gewoon verwachten dat Crash Bandicoot 4 vroeg of laat een pc-versie uitrolt. Zoals we hebben gezien dat ontwikkelaars de pc-versies later in het verleden uitrollen (alle eerder uitgebrachte games van de populaire Crash Bandicoot-serie kwamen ook op pc). Voorlopig zullen pc-spelers echter moeten wachten, omdat de game alleen beschikbaar is op PS4 en Xbox One.

READ  Crusader Kings 3 is nu beschikbaar in Australië, maar nog niet op Steam

Lees ook | Valorant Gravitational Uranium Neuroblaster-skins zien eruit als sci-fi-geweren

Crash Bandicoot 4 prijs en pre-order details

Crash Bandicoot 4 is alleen verkrijgbaar bij geselecteerde winkels en detailhandelwebsites. Een koper kan deze ongelooflijke game op Amazon bemachtigen. Je kunt een fysiek exemplaar van de PS4- of Xbox One-versie kopen, die wordt geleverd met een gratis draagtas voor $ 54,99 (ongeveer INR 4.028). Niettemin kost de digitale versie ongeveer $ 59,99 (ongeveer INR 4.394) op Amazon.com, PlayStation.com en Xbox.com.

Promo-afbeelding ~ Crash Bandicoot 4 Twitter

Lees ook | Heeft PS5 Quick Resume? Wat is de functie Snel hervatten van Xbox? Lezen

Written By
More from Max Mcgee

De broodnodige overwinning van Mets omvat verschillende schrikverwondingen

ATLANTA – Net toen de Mets hadden mogen genieten van de gave...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *