Wizards Of The Coast reageert op zorgen over Walking Dead Crossover

Hoewel Magic: The Gathering’s aanstaande samenwerking met The Walking Dead enkele coole kaarten bevat, is het niet goed ontvangen door een groot aantal Magic-fans. In een Twitch-stream heeft Wizards of the Coast de zorgen van de gemeenschap over de daling van de Secret Lair aangepakt, zoals gerapporteerd door Dot Sports.

Terwijl Magic: The Gathering al eerder beperkte crossover-sets heeft gedaan, zoals de Pony’s: The Galloping In samenwerking met My Little Pony, zijn de sets meestal kaarten met een zilveren rand met alleen unieke kunst. De Walking Dead-set is onthuld als kaarten met een zwarte rand die legaal zijn in Eternal-formaten, met mechanisch unieke kaarten die nieuwe speelmogelijkheden openen.

Fans zijn niet blij dat dergelijke kaarten zijn uitgebracht in een gelimiteerde oplageset – net als andere Secret Lair-drops, worden de Walking Dead-kaarten op verzoek afgedrukt en daarna nooit meer uitgebracht. Andere MTG-spelers houden niet van het idee om Walking Dead-kennis te combineren met de toch al rijke en aparte wereld van Magic.

Aan Magic’s officiële Twitch-kanaalWizards of the Coast’s senior communicatiemanager Blake Rasmussen werd vergezeld door productarchitect Mark Heggen en directeur van Magic R&D Aaron Forsythe om te praten over de nieuwe set en wat Wizards deed om de zorgen van fans weg te nemen.

Forsythe vertelde over de oorsprong van de set en hoe deze werd geïnspireerd door interne discussies bij WOTC over het losmaken van de wereld van magie, weg van de kernmechanica van het spel. “Er zijn heel veel partners die geweldige, leuke Magic-kaarten zouden maken, en de Walking Dead was de eerste met wie we besloten dit uit te proberen.”

READ  Samsung Galaxy S21 Plus vs. iPhone 12 Pro Max camerastalen lekken - en het is niet dichtbij

“De wereld is een soort van magie aangrenzend,” voegde Heggen eraan toe. “Het is een wereld vol zombies en gevechten. Het was niet moeilijk voor ons om ons voor te stellen ‘oh, hoe zou een kaart eruit zien?'”

Op de vraag waarom de Walking Dead-set niet met zilver omrand was zoals andere cross-overs, zei Forsythe dat het gewoon niet paste in deze nieuwe set. “[Silver-bordered sets] zijn typisch ontworpen om dingen te zijn die gewoon niet werken in Magic-sets met zwarte randen, “zei hij.” Met deze Walking Dead-set leek het heel gemakkelijk om Magic-kaarten te maken die goed werkten binnen de Magic-regels. “De uiteindelijke beslissing kwam er echt op neer dat mensen daadwerkelijk konden spelen met de kaarten die ze hadden gekocht, legde hij uit.

Dit betekent echter niet dat de Walking Dead officieel deel uitmaakt van de Magic-canon. Forsythe legde uit dat de Walking Dead-kaarten onderaan een unieke foliestempel hebben die aangeeft dat ze deel uitmaken van een ander kanon.

Hoewel niets is bevestigd, gaf het Wizards-team aan dat Magic-specifieke versies van de Walking Dead-kaarten kunnen worden herdrukt met nieuwe kunst, als er in een competitieve context grote vraag zou zijn naar de mechanica van die kaarten.

Pre-orders voor Walking Dead-sets zijn nu beschikbaar op Geheim hol, met een beperkte verkoop tot 12 oktober.

Nu aan het spelen: 8 beste shows en films om te streamen voor augustus 2020 – Netflix, HBO Max, Hulu, Disney +, Prime Video

GameSpot kan een commissie krijgen uit winkelaanbiedingen.

Written By
More from Lesley Curry
Valorant is het nieuwste grote schietspel om een ​​mobiel secundair spel te krijgen
Riot presenteert een tactisch schietspel taxatie op mobiele apparaten. Er zijn nog...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *