‘Kon tranen niet tegenhouden’, schrijft Amitabh Bachchan nadat schoondochter Aishwarya uit het ziekenhuis is ontslagen

Amitabh Bachchan met Aishwarya Rai Bachchan.

Hoogtepunten

  • Big B en zijn zoon Abhishek testten op 11 juli positief voor COVID-19
  • Ze worden momenteel opgenomen in het Nanavati-ziekenhuis in Mumbai
  • Aishwarya werd ontslagen na een verblijf van 10 dagen in het ziekenhuis

New Delhi:

Amitabh Bachchan, die momenteel is opgenomen in het Nanavati-ziekenhuis in Mumbai voor behandeling met COVID-19, ‘kon zijn tranen niet bedwingen’ na zijn schoondochter Aishwarya Rai Bachchan en achtjarige kleindochter, die ook werden opgenomen in de hetzelfde ziekenhuis voor de coronavirusbehandeling, werden maandag ontslagen uit het ziekenhuis. De senior acteur schreef in zijn laatste tweet dat hij emotioneel werd toen zijn schoondochter en kleindochter naar huis werden gestuurd nadat ze negatief waren getest op COVID-19. “Apni choti bitiya aur bahurani ko aspatal se mukti milne par main rok na paya aapne aansu. Prabhu teri kripa apaar, aprampaar (Nadat mijn schoondochter en kleindochter uit het ziekenhuis waren ontslagen, kon ik mijn tranen niet bedwingen. Heer, uw zegeningen zijn oneindig) ‘, tweette Big B.

Aishwarya Rai Bachchan werd ontslagen uit het Nanavati-ziekenhuis in Mumbai na een verblijf van tien dagen op maandag. Haar man Abhishek Bachchan, die ook positief testte op het coronavirus en momenteel wordt opgenomen in het Nanavati-ziekenhuis met Big B, deelde het nieuws op sociale media en tweette: “Dank u allen voor uw aanhoudende gebeden en goede wensen. Voor altijd dank verschuldigd. Aishwarya en Aaradhya heeft gelukkig negatief getest en is ontslagen uit het ziekenhuis. Ze zullen nu thuis zijn. Mijn vader en ik blijven in het ziekenhuis onder de hoede van de medische staf. “

Amitabh Bachchan en Abhishek testten COVID-19 positief op 11 juli. De volgende dag werd ook bij Aishwarya Rai Bachchan de diagnose van het virus gesteld. Ze was bijna een week in isolatie in de Bachchan-residentie – Jalsa – voordat ze op 17 juli naar het Nanavati-ziekenhuis werd overgebracht.

De vier bungalows van Amitabh Bachchan in Mumbai, waaronder Jalsa, werden op 12 juli afgesloten door de Brihanmumbai Municipal Corporation of BMC. Het bord met de insluitingszone buiten Jalsa is op zondag verwijderd.

READ  Dit Georgia-huis is gratis, maar heeft een grote vangst
Written By
More from Aubrey Mason
De datum van de release van de nieuwe luchtschipkaart is onder ons bekendgemaakt
Tussen ons​ Ontwikkelaar InnerSloth heeft donderdag aangekondigd dat de nieuwe map, The...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *