Koop niet per ongeluk een game die je al hebt

In het land van bibliotheken met abonnementsgames is de Xbox Game Pass voor pc is nogal wat, maar het kan een beetje hoofdpijn zijn om op elk moment bij te houden wat er in of uit de bibliotheek is. Je wilt dat gloednieuwe spel toch niet kopen als je het al hebt als maandelijks bedrag, toch? Of toch niet per ongeluk. Hier is een handige kleine browserextensie die je waarschuwt als je een game op Steam bekijkt die al in de Game Pass voor pc staat.

Hier is het voor jou, de Xbox Game Pass-informatie over Steam-extensie beschikbaar voor Chrome en Firefox. Het slaat een banner net onder het eerste gedeelte van de Steam-pagina van een game, zoals je bovenaan kunt zien. Het geeft je een soortgelijke kleine waarschuwingsbadge voor items op je verlanglijst of in zoekresultaten. Je moet in je browser zijn ingelogd op je account om die stukjes te laten werken, dus niet zo handig voor degenen onder ons die de hoofdtoepassing Steam gebruiken. Het is echter leuk voor een snelle controle op een winkelpagina.

De extensie laat je ook weten of een game in de nabije toekomst de bibliotheek verlaat. Op basis van de informatie die Xbox verstrekt via de bibliotheekpagina, betekent dit doorgaans binnen de komende twee weken.

Het lijkt games te negeren die alleen beschikbaar zijn op Game Pass voor console. Absolver krijgt bijvoorbeeld niet de bannerbehandeling. Dus pas daar misschien op als u een huishouden met twee systemen bent en het biggo-abonnement gebruikt waarmee u toegang krijgt tot zowel Xbox- als pc-bibliotheken.

READ  Bloodborne is een remake als PS1-game

Als je een game wilt hebben zonder je zorgen te maken wanneer deze uit de Game Pass-bibliotheek wordt gehaald, hey, dat is nog steeds jouw keuze. Doe het gewoon niet per ongeluk zoals de ontwikkelaar van de extensie heeft gedaan.

Onthoud dat op het gebied van aankomende toevoegingen EA Play-games komen naar Xbox Game Pass in december voor pc-spelers. Oh en Microsoft heeft Bethesda gekocht, die waarschijnlijk zijn eigen Game Pass-gerelateerde effecten zal hebben.

'); jQuery (yt_video_wrapper) .remove (); }; }); }}}); } functie runFacebookPixel () {! functie (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) terugkeer; n = f.fbq = functie () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumenten): n.queue.push (argumenten)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded =! 0; n.version = '2.0'; n.queue =[]; t = b.createElement (e); t.async =! 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e)[0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (venster, document, 'script', '// connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '700623604017080'); fbq ('track', 'PageView'); }

Written By
More from Max Mcgee
AIFF in gesprek met de deelstaatregeringen, zegt secretaris-generaal Kushal Das
De AIFF-secretaris-generaal van Kushal Das heeft momenteel de All India Football Federation...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *