iPhone 12 versus iPhone 11: belangrijkste verschillen, volgens de zoemende geruchtenmolen

We weten nog niet hoe de iPhone XR en iPhone 11 zullen matchen met de iPhone 12.

Angela Lang / CNET

Dit verhaal maakt deel uit van Apple-evenement, onze volledige berichtgeving over het laatste nieuws van het hoofdkantoor van Apple.

Apple zal naar verwachting de iPhone 12 op z’n 13 oktober evenement (morgen) en stuur de nieuwe telefoons een keer in oktober of zelfs november. Als u overweegt om te upgraden van vorig jaar iPhone 11 voor de iPhone 12, vraag je je misschien af: wat is precies het verschil?

We weten het pas zeker als de nieuwe telefoons dinsdag worden onthuld. Maar we hebben de meest waarschijnlijke geruchten verzameld om te zien hoe de iPhone 12 het waarschijnlijk zal doen ten opzichte van de iPhone 11. U kunt ook bepalen of je nu een nieuwe iPhone moet kopen of wacht, en de beste manieren om uw oude iPhone te verkopen of in te ruilen.

Lees verder: Wat zou Apple nog meer kunnen aankondigen op 13 oktober?

De grootste verschillen tussen de iPhone 11 en iPhone 12 zijn waarschijnlijk de specificaties. Dit is wat we verwachten van de iPhone 12.

Vier iPhone 12-modellen

Het is mogelijk dat we zullen zien vier iPhone 12s dinsdag gelanceerd: de iPhone 12 Mini (5,4 inch), de iPhone 12 en 12 Pro (6,1 inch) en de iPhone 12 Pro Max (6,7 inch). Ter vergelijking: er zijn maar drie iPhone 11s: de iPhone 11 (6,1-inch), de iPhone 11 Pro (5,8 inch) en de iPhone 11 Pro Max (6,5 inch).

Verhoogde vernieuwingsfrequenties

Er wordt gespeculeerd dat het display van de iPhone 12 heeft een verversingssnelheid van 120 Hz en een ProMotion-display, die u momenteel kunt vinden in het iPad Pro. De meeste telefoons (inclusief de iPhone 11) vernieuwen met 60 frames per seconde of 60 Hz, maar sommige, zoals de Galaxy S20 en de OnePlus 8 Pro, vernieuwen op 120Hz. Hoe hoger de verversingssnelheid, hoe sneller en soepeler een telefoon aanvoelt bij het scrollen door apps en websites.

Betere camera’s

Zoals doorgaans het geval is bij nieuwe iPhones, kun je verwachten dat de camera’s van de iPhone 12 worden geüpgraded via de iPhone 11. De iPhone 11 heeft een foto-nachtmodus en een ultra-groothoek camera die extra details aan foto’s kunnen toevoegen, samen met een geweldige videocamera. Er gaan geruchten dat de iPhone 12 een time-of-flight camera, zoals de Galaxy Note 10 Plus, om diepte-informatie vast te leggen. Dit kan een aantal dingen doen, zoals hulp bij AR-mapping, maar het kan ook betekenen dat je eindelijk de mogelijkheid krijgt om de portretmodus in video te gebruiken.

De toevoeging van 5G

Een van de verwachte grootste nieuwe functies van de iPhone 12 is 5G mobiele connectiviteit van de volgende generatie. De uitnodiging voor het evenement van Apple begint met “Hi, Speed”, wat ons doet geloven dat de nieuwe telefoons eindelijk zullen komen 5G connectiviteit, zoals vrijwel alle nieuwe Android-telefoons die in de VS aankomen al hebben. Dit betekent dat de telefoons onderweg verbinding kunnen maken met het snelle draadloze netwerk – wat misschien lijkt iets minder spannend tijdens de pandemie, omdat we meer tijd thuis doorbrengen, maar je apparaat nog steeds toekomstbestendig zal maken voor de opkomst van 5G.

De iPhone 11 biedt geen 5G-connectiviteit, hoewel veel mensen dat wel lijken geloof van wel.


Nu aan het spelen:
Kijk dit:

Wanneer de iPhone 12 arriveert, wordt 5G eindelijk naar …


5:15

Prijs

Het basismodel van de iPhone 11 uit 2019 kost $ 699, wat $ 50 minder was dan de iPhone XR uit 2018. Het is mogelijk dat deze trend van prijsverlagingen doorzet: Eén technisch analist meldt dat het iPhone 12-basismodel (de Mini) $ 649 zal kosten, de iPhone 12 Pro $ 999 en de iPhone 12 Pro Max $ 1.099. Hier is alles wat we tot nu toe weten over de prijs van de iPhone 12.

Kijk voor meer informatie over de iPhone 12 en alles wat we verwachten CNET’s iPhone 12-gerucht komt naar boven. U kunt ook onze recensie van de iPhone 11 en al zijn functies.

READ  LG Display kondigt zijn kleinste OLED tv-paneel tot nu toe aan
Written By
More from Lesley Curry

SpaceX-concurrent Blue Origin voltooit de eerste suborbitale lancering in 10 maanden

Potentiële SpaceX-concurrent Blue Origin heeft voor het eerst in 10 maanden een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *